Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica ei, Mara: "Adolescența e o perioadă complicată, sunt un om răbdător"

.

Raluca Moianu are o fiică superbă! Mara are 16 ani, iar Raluca Moianu a discutat, în premieră, despre relația cu domnișoara pe care o are împreună cu Marius Ancuța, care a murit în urmă cu trei ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu a oferit detalii în premieră, despre relația cu fiica ei. Mara, în vârstă de 16 ani, este fiica pe care o are cu Marius Ancuța, care s-a stins din viață în urmă cu doar trei ani. Tânăra îi seamănă foarte bine tatălui ei din mai multe puncte de vedere, iar la capitolul caracter, Raluca Moianu a descris-o ca fiind „explozivă’!


Citește și: O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!'? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: La 50 de ani, arată ca la 20. Raluca Moianu ține o dietă strictă: două mese pe zi și nu mănâncă seara!

Citește și: Ce face și cum arată Raluca Moianu, după ce s-a retras din televiziune. Se reface după moartea soțului

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: „Ar fi dorit să fim cât de fericite putem'


Cu toate acestea, cele două au o relație foarte bună, mai ales că Raluca Moianu a învățat să lase de la ea. Important este că și Mara își conștientizează greșelile, iar cele două și-au găsit un echilibru, așa cum a povestit chiar mama Marei, la emisiunea „Cu capu-n zori’.

Raluca Moianu și fiica ei adolescentă au o relație bună


„E o combinație detonantă. E frumoasă și deșteaptă. Adolescența este o perioadă complicată. Ca părinte trebuie să ai extraordinar de multă răbdare, dar eu sunt fericită că mă înțeleg cu ea. Suntem într-un echilibru. Eu sunt un om răbdător.

Ea este o persoană
care spune că nu știe ce ar face dacă n-aș avea atâta răbdare cu ea. Știe
uneori că e explozivă, dar își trage de seamă și relația noastră e una bună,
adică reușim să ne înțelegem ca oamenii. E foarte important
.’, a declarat Raluca Moianu, în
cadrul unei intervenții televizate la emisiunea citată anterior.


Mara urăște să apară la TV, dar calcă pe
urmele tatălui!

Raluca Moianu a dezvăluit și că fiica sa își dorește să fie medic. Tânăra îi seamănă foarte mult tatălui și nu doar fizic, amândoi având aceeași pasiune: fotbalul. Cu toate acestea, tânăra de doar 16 ani a urmat cursurile unei școli de televiziune, dar și-a dat seama că nu își dorește să urmeze o carieră în domeniu.


„Mara îi seamănă tatălui ei foarte tare și nu doar fizic. E microbistă convinsă, înainte de pandemie îi plăcea să meargă pe stadion. Spune că va fi medic, ca tatăl ei. Doar că ea își dorește să facă pediatrie, nu stomatologie. Îi plac copiii și ar face orice să îi știe bine, sănătoși. (…)

Mara nu vrea să mai apară la TV. A cochetat cu ideea și a urmat cursurile școlii de televiziune junior, dar și-a dat seama că ăsta nu e drumul ei.’, a precizat Raluca Moianu, pentru Impact.ro.

Sursa FOTO: Facebook.