Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei și iubita acestuia: „Nu îmi cere sfaturi. Cuvântul soacră nu mă caracterizează...”. Ce spune vedeta despre adopție / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Raluca Bădulescu ne-a oferit un interviu plin de emoție în revista VIVA!, dezvăluindu-ne, printre altele, cum se înțelege cu fiul ei, dar și cu iubita acestuia. Cei doi tineri sunt împreună de câțiva ani buni, sunt colegi de facultate și au făcut deja un pas important în relație, mutându-se împreună. Vedeta de la Kanal D2 nu se consideră o soacră pentru viitoarea ei noră, ci mai degrabă prietenă. Atât pentru ea, cât și pentru băiatul ei. Este tare mândră de Alex și îi place că a învățat să trăiască pe picioarele lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși, personal, cred că ai fi o soacră foarte cool, te întreb, totuși, cum te-ai înțeles cu iubitele fiului tău. A existat o fată care să nu-ți fie tocmai pe plac?

Alex are o iubită de câțiva ani de zile pe care o iubesc și eu. Însă cuvântul soacră nu mă caracterizează, ci acela de prietenă, atât pentru ea, cât și pentru Alex, fiul meu; sunt prietena lor. Au o relație foarte frumoasă, ne vedem foarte des, am de învățat atât de multe de la ei!

raluca-badulescu-12-1raluca-badulescu-12-1

Citește și: Raluca Bădulescu, adevărul despre relația cu iubitul ei, după zvonurile despărțirii: „Nu aș ierta niciodată trădarea și minciuna'. În ce relații a rămas cu foștii soți / EXCLUSIV

Citește și: Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă: „Ciocolată, covrigei, nu pot să vă arăt chiar tot'

Citește și: Theo Rose, noi probleme în sarcină de când a răcit: 'Nu mai pot să respir. Mă ia panica. După ce că sunt în perioada…'

Citește și: Cum arată casa Ilenei Sterp: „E dezordine, femeile mă înțeleg”

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei și iubita acestuia

Alex și iubita lui sunt colegi de facultate și s-au mutat deja împreună. Ce reacție ai avut când ai aflat că pleacă de acasă? Așa-i că ai simțit un gol în stomac? Cât de des vă vizitați?

Am fost fericită, pentru că e normal să mă bucur și să îmi doresc tot ce este mai bine pentru el; este băiat, trebuie să își trăiască viața și experiențele lui, să trăiască pe picioarele lui. Ne vedem foarte des și vorbim des. Nu îmi cere sfaturi, este foarte pregătit pentru viață. Eu poate să îi cer lui sfaturi uneori, este un copil extraordinar de înțelept, m-a binecuvântat Dumnezeu cu un băiat minune.

Ți-ar plăcea ca Alex să-ți calce pe urme în carieră? L-ai vedea om de televiziune sau critic de modă? Știm că este și el pasionat de haine…

Are un mare talent, vorbește extraordinar, are haz, este deștept. Da, eu cred că ar putea să facă treaba asta, însă momentan se concentrează pe școală, este la Finanțe-Bănci, la ASE. Este pasionat de modă, de muzică, de film, de tot ceea ce e artă, ce e cultură actuală. Este un copil foarte citit. Îmi doresc să facă ce își va dori și îl va face fericit.

Ce spune Raluca Bădulescu despre adopție

Te-ai gândit vreodată să-ți mărești familia? Să adopți, poate, o fetiță?

Nu m-am gândit la asta…

La educația fiului tău au contribuit foarte mult și părinții tăi, mai ales când Alex era mic. E și acum la fel de atașat de bunicii lui?

Alex este crescut de părinții mei, părinții mei sunt și părinții lui, așa cum eu le spun mama și tata, așa le spune și el bunicilor lui. Nu pot decât să le mulțumesc părinților pentru tot ce au făcut și fac pentru noi. Sunt absolut minunați și îi ador!

Ce planuri ai pentru restul anului?

Îmi doresc să strălucim la „Bravo, ai stil!! Urmăriți-ne pe Kanal D2, de la 19.00! Planurile, visele, viața, sufletul meu și tot ceea ce am de arătat și de făcut se pot vedea în reality show-ul fenomen „Bravo, ai stil! pe Kanal D2! Show-ul acesta e legat de destinul meu, așa simt.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton