”Nu este totul lapte și miere și nici nu trebuie să fie”. Cum se înțelege Pavel Bartoș cu soția lui, Anca, după 20 de ani de căsnicie

.

Cum se înțelege Pavel Bartoș cu soția lui, Anca, după 20 de ani de căsnicie. Îndrăgitul prezentator TV este fără dar și poate un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Se buzură de un mare succes pe plan profesional, însă și atunci când vine vorba despre viața privată lucrurile merg la superlativ. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani alături de soția lui, care i-a dăruit și trei fetițe minunate. Anii au trecut peste relația lor, dar în continuare, cei doi soți știu care este secretul unei căsnicii de lungă durată. Iată cum se înțeleg!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Pavel Bartoș și Anca se iubesc de mai mulți ani ba chiar anul acesta aniversează 20 de ani de căsnicie. Împreună formează o familie demnă de invidiat în showbiz-ul românesc. Au trei fete absolut adorabile, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze, însă asta nu însamnă că mereu totul este roz. Îndrăgitu prezentator TV a recunoscut că de-a lungul timpului a trecut și prin momente mai puțin plăcute. De asemenea, a precizat că în căsnicia sa cu Anca nu este totul lapte și miere zilnic.


Cu toate că de-a lungul anilor s-au confruntat cu probleme din mai multe domenii, Pavel Bartoș și soția lui au rămas împreună. Au știu cum să gestioneze lucrurile și să nu pună nimic mai presus decât familia lor. De asemenea, dragostea mare dintre ei a fost mereu cea care i-a ținut aproape în orice cirumstanță. Azi, prezentatorul TV se bucură de o trei fete minunate, o soție iubitoare și mereu alătruri de el, iar mulți se întreabă care este secretul său.


Citește și: Pavel Bartoș a fost rănit la Revoluție: „Mergeam la cinema. De sperietură, în loc să mă duc la spital…'

Citește și: Cum și-a cucerit Pavel Bartoș soția în urmă cu mai bine de 20 de ani: „Ne-am descoperit pe parcurs'

Citește și: Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?'


Citește și: Cum se descurcă Smiley în rolul de tată. Gina Pistol: „Ei au ritualul lor în fiecare dimineață’

Cum se înțelege Pavel Bartoș cu soția lui, Anca, după 20 de ani de căsnicie

Pavel Bartoș și soția lui, Anca, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani. De atunci și până în prezent au mers pe același drum, umăr lângă umăr. Bineînțeles, așa vor face și de acum înainte, fiindcă iubirea dintre ei este la fel de frumoasă ca la început. Întrebat despre secretul căsniciei sale, actorul nu a ezitat și a spus că din punctul său de vedere comunicarea înseamnă foarte mult. De asemenea, a dezvăluit că nu mereu totul merge la superlativ și mai sunt și probleme în mariajul lor, însă pe care reușesc să le depășească.


Comunicarea. Este foarte important să comunici. Nu este totul lapte și miere și nici nu trebuie să fie pentru că atunci este o problemă. Este ca orice relație. Dar este și la bine și la greu, asta este foarte important să ne asumăm. La bine știi cum este, tuturor ne este bine, dar trebuie să fim pregătiți și pentru ce este greu. Dar comunicarea este importantă într-o relație. Dar și prietenia, să fii prieten cu partenerul tău.’, a declarat Pavel Bartoș pentru Ego.

Cum este Pavel Bartoș în rolul de tată


Ei bine, Anca i-a dăruit lui Pavel Bartoș și trei fete absolut superbe de-a lungul timpului. Ambii și-au intrat foarte repede în tolul de părinți și au încercat să le ofere cea mai bună educație. Ba mai mult decât atât, actorul a învățat din greșelile copilăriei sale, astfel că a ales să nu fie atât de dur cu copiii săi și mai ales să le permită să greșească pentru a-și învăța lecțiile.

Când eram mici, părinții ne spuneau să nu facem aia, să nu facem aia, să nu cumva să îi facem de râs la ședință. Eu am încercat să fiu puțin altfel, să fiu un altfel de tată, le-am permis copiilor mei să greșească. Le-am dat voie, dar nu pentru că voit se greșește, nu, le-am spus: Din greșeli câteodată înveți mult mai multe, important este să înveți ceva din greșeala respectivă și să mergi mai departe.’


Știu că asta stimulează creația, curajul, îndrăzneala. Este foarte important acest lucru. Principala calitate a unui părinte este să își iubească copilul necondiționat. După învățăm. O să învăț până mor să fiu un tătic perfect. Cred că sunt tăticul perfect pentru copiii mei, adică încerc să fiu, că este mult spus. Încerc să fiu tăticul pe care îl doresc.’, a continuat Pavel Bartoș.


Ce sfaturi primește Pavel Bartoș de la fiicele sale

Fetele sale nu mai sunt mici și se îndreaptă cu pași repezi spre a fi adolescente în toată regula, astfel că ele sunt criticii săi. La fiecare apariție televizată pe care o are pe micile ecrane, acestea au grijă să-i spună unde nu a fost bine și unde consideră că a greșit. De asemenea, îl și susțin în aceeași manieră, fiind totodată și cele mai mari fane, bineînțeles, alături de mama lor.

Îmi zic: Vezi că ai zis aia, acolo te-ai repetat!’. Bine, la început erau foarte drăguțe. Când erau mici se uitau când erau la televizor și îmi ziceau: Tati, dar tu unde ești? Ești și la televizor, dar și acasă! Tu unde ești acum?’. Ziceam: Sunt acasă!’. Mai au o problemă atunci când vine foarte multă lume să facă poze. Îmi zic: Tati, dar chiar trebuie să faci cu toată lumea poze?’. Le zic: Măi, tati, dacă lumea se bucură, asta face parte din meseria mea!’.


Au înțeles în timp chestia aceasta. Bine, dacă vreau să petrec timp cu ele, atunci nu mă duc în lume. Este o chestie de asumare. Când dublam desene animate în Prințesa și Broscoiul’ îl dublam pe Malefic. Îmi ziceau: Dar, tati, tu nu ești rău, ești bun!’. Ziceam: Tati, sunt actor, trebuie să fac și asta!’.’, a concluzionat Pavel Bartoș.

Sursă foto: Facebook / Instagram