Cum se înțelege Paula Chirilă, de fapt, cu Dan Capatos, colegul ei de emisiune: „Mi se pare...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Acum ceva timp, Paula Chirilă ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum se înțelege, de fapt, cu Dan Capatos, colegul ei de emisiune. Aceștia fac echipă la „Xtra Night Show', show difuzat la Antena Stars. Totodată, artista ne-a vorbit și despre câteva surprize neașteptate de care a avut parte, chiar în direct. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum este să fii colegă cu Dan Capatos și Cătălin Bordea, un jurnalist cu mare experiență și un umorist? Ce ai învățat de la ei? Cum e atmosfera în pauze?

Eu mă simt foarte bine la emisiunea „Xtra Night Show şi îl admir şi îl studiez pe Dan, în acelaşi timp. Mi se pare un jurnalist excepţional, care trece cu o lejeritate de invidiat de la o remarcă ce strârneşte râsul la o întrebare directă care nu poate să scoată decât adevărul la suprafață. Iar Cătălin este atât de talentat şi de liber, cum ar trebui să fie foarte mulţi dintre noi.

paula-chirila-1paula-chirila-1

Citește și: Paula Chirilă, detalii despre povestea de iubire cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr:„Diferența de vârstă nu a contat pentru mine'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la 4 ani de la divorț:„Relația dintre noi este…' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani:”Am urmat un seminar de specializare în Germania”

Citește și: Gabriela Cristea suferă de o alergie severă. Ce probleme de sănătate are:”Am evitat să apar în ultima perioadă”

Cum se înțelege Paula Chirilă, de fapt, cu Dan Capatos, colegul ei de emisiune

Care a fost cea mai nașteptată/ ciudată/neprevăzută întâmplare de care ai avut parte la emisiune?

De regulă, o emisiune în direct vine la pachet cu o mulţime de surprize. Dacă ar fi să punctez ceva anume, pot spune că mi s-a întâmplat să se deschidă în faţa noastră nişte oameni cum nu mi-aş fi imaginat că se va întâmpla vreodată şi am reuşit să vedem omul, dincolo de imaginea publică.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă frumos în viața mea profesională'

Care este visul tău profesional încă neîmplinit?

Pentru mine, fiecare zi înseamnă un vis împlinit. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă frumos în viața mea profesională și pentru toate proiectele pe care le am acum, încât tot ce îmi vine în plus este un bonus.

Ești mândră de Paula Chirilă de acum? Te afli într-un punct al vieții tale în care ești împăcată cu ceea ce ești și ce ai?

Cred că acum traversez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, din punct de vedere al echilibrului personal şi al autocunoaşterii. Pentru că am descoperit că fericirea și împlinirea mea trebuie să depindă doar de mine. Şi asta e tot ce contează.

Sutsă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton