Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia: „Este un om...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Nicole Cherry ne-a dezvăluit cum se înțelege cu Andra. Sunt colege de breaslă, dar mai presus de toate, prietene. Lucru la care soția lui Florin Popa doar visa atunci când era mică. Tânăra artistă, în vârstă de 24 de ani, ne-a povestit că era fana soției lui Cătălin Măruță încă de când era doar o adolescentă. Cea din urmă i-a cântat la cununia civilă, dar și la botezul fiicei ei, Anastasia, lucru ce a emoționat-o profund.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ai arătat fabulos în rochia de mireasă, atunci când tu și soțul tău v-ați căsătorit. Sau mai bine spus rochiile, pentru că ai schimbat câteva, toate la fel de spectaculoase. Povestește-ne puțin despre ziua cea mare…

Mulțumesc foarte mult! Cununia a fost într-adevăr extrem de frumoasă, atât cununia, cât și botezul fetiței. Ne-am simțit extraordinar de bine și invitații noștri, la fel. Cât despre ținute, prima rochiță, cea de la biserică, a fost extrem de lejeră și m-am simțit minunat, iar cea de-a doua a fost fix cum mi-am dorit-o, iar accesoriile detașabile au făcut-o să fie o altă rochie, după ce am ieșit pe ringul de dans și am dansat. Mi-am dorit cele două ținute extrem de tare și cred că am făcut cea mai bună alegere. Despre cost nu aș putea să spun și nici nu mi-a plăcut niciodată să spun lucrul ăsta, dar nu mai contează, atâta timp cât m-am simțit bine.

nicole-cherry-2-1nicole-cherry-2-1

Ați făcut cununia civilă și botezul în aceeași zi. Cine a venit cu ideea? Descrie-ne atmosfera din acea seară. Am văzut că ai dansat toată noaptea!

Ambele evenimente s-au desfășurat absolut minunat, fix cum mi-am dorit. A fost ideea amândurora să facem cele două evenimente în aceeași zi. Atmosfera a fost incredibilă, eu am dansat toată noaptea, fix cum ați văzut pe Story-uri. Nu am avut telefonul nici măcar o secundă, m-am bucurat de fiecare moment și am vrut ca oamenii să se distreze la fel de bine ca mine, și s-a și întâmplat asta. Am avut multe mesaje frumoase imediat după petrecere, și asta cumva a reușit să mă facă și mai fericită și să-mi dau seama că am ales muzica și absolut toate detaliile perfect, ca invitații mei să se simtă minunat.

Citește și: Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu:„Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mamă. Ce probleme a avut cu alăptatul:„Ăsta a și fost principalul motiv…' / EXCLUSIV

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre relația cu antrenorul Patrick Mouratoglou:”Datorită lui, am început să cred că încă pot juca tenis la un nivel bun”

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a.Prințul Harry, vizibil emoționat

Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra

Printre invitați s-a numărat și Andra. Ți-a cântat, dar ți-a transmis și un mesaj emoționant, care ți-a umplut ochii de lacrimi. Ce relație ai cu ea, cum v-ați cunoscut?

Într-adevăr, pe tot momentul Andrei nu am avut nici măcar o secundă telefonul în mână, și atunci când mi-a transmis mesajul m-am emoționat, pentru că este un om pe care-l admir extraordinar de tare. Eu sunt fana Andrei de când eram mică și faptul că a fost într-un moment atât de important din viața mea alături de mine a însemnat enorm și-i mulțumesc din suflet pentru absolut toate lucrurile minunate pe care le-a făcut pentru mine și că-mi este alături în continuare! Contează enorm de mult pentru mine.

Nicole Cherry a trecut la numele soțului, după căsătorie

După căsătorie, multe artiste își păstrează numele de domnișoară. Tu, însă, ai preferat să-l iei pe cel al soțului tău. Cum ai ajuns la această decizie? Ce părere au avut părinții tăi?

Cred că este o decizie care-ți aparține, dacă iei sau nu numele soțului. Părinții mei niciodată nu mi-au impus ceva și m-au lăsat să iau deciziile singură, în final. M-au sfătuit când li s-a părut ceva deplasat, dar atât. În subiectul acesta niciodată nu mi-ar fi impus sau s-ar fi băgat.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Ostafi Photography, Arhivă Personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton