Cum se înțelege Mircea Geoană, de fapt, cu viitorul soț al fiicei sale: „Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei, pentru că...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat cum se înțelege Mircea Geoană, de fapt, cu viitorul soț al fiicei sale. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fata politicianului, Ana Geoană. Aceasta a recunoscut că a avut ceva emoții înainte să-l prezinte familiei, dar totul a decurs perfect. Iată cum a arătat prima întâlnire dintre Mircea Geoană și viitorul său ginere american!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Mircea Geoană, de fapt, cu iubitul fiicei sale? Asta s-au întrebat mulți, după ce s-a aflat că fiica politicianului, Ana Geoană, s-a logodit la începutul lunii august cu partenerul ei american, Garrett Cayton. Ceremonia a avut loc într-o locație superbă, la Palatul Mogoșoaia, acesta reprezentând un prim pas important din relația lor.

fiica-mircea-geoana-1fiica-mircea-geoana-1

Deși sunt un cuplu apreciat, puțină lume știe cum a început povestea de iubire dintre Ana Geoană și iubitul ei, Garrett Cayton. Tânăra are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei și, la cum arată lucrurile, se pare că acesta urmează să-i devină soț, în viitorul apropiat.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană.Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un club, pe litoral.Cum au reacționat când s-au văzut

Citește și: Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție. A plecat în vacanță cu toată familia:„Am făcut o gașcă'

Cum se înțelege Mircea Geoană, de fapt, cu viitorul soț al fiicei sale

La doar 27 de ani, Ana Geoană a început deja să pună bazele unei cariere de succes în Statele Unite ale Americii. Fiica politicianului Mircea Geoană se laudă cu un CV impresionant, dar și cu o viață personală perfectă, după ce și-a găsit marea dragoste. Partenerul ei, Garrett Cayton, este un fost coleg de facultate și se pare că știe cum să-i aducă zâmbetul pe buze tinerei.

Într-un interviu oferit pentru OK!Magazine, Ana Geoană a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Garrett Cayton. De asemenea, tânăra a dat puțin „din casă' și a scos la iveală câteva detalii din sânul familiei. Printre altele, a dezvăluit cum se înțelege tatăl ei cu viitorul ginere.

„Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei'

Americanul Garrett Cayton i-a cucerit inima Anei Geoană prin felul său de a fi. Conform spuselor ei, bărbatul e interesant în permanență să învețe lucruri noi. De asemenea, tânărul a ajutat-o pe fiica lui Mircea Geoană să se integreze mai ușor în SUA și să nu se simtă ca o străină. Familia lui a primit-o cu multă căldură, iar la fel a fost întâmpinat și el de familia Geoană.

Ana Geoană a povestit că tatăl ei, Mircea Geoană, și iubitul ei, Garrett Cayton, se înțeleg de minune. Cei doi au multe subiecte de discuție, deși, recunoaște ea, la început s-a temut puțin să-l prezinte părinților, știind când de exigenți pot fi când vine vorba despre partenerul fetei lor.

„Am fost puțin emoționată să îl prezint părinților mei, pentru că erau critici atunci când un băiat se afla în preajma mea. Totuși, întâlnirea a decurs mai bine decât mi-aș fi putut imagina. S-au cunoscut la New York, la două luni după ce ne-am împrietenit, la o Gală a Institutului Aspen. Imediat, tatăl meu și Garrett s-au înțeles foarte bine și m-au ignorat pentru tot restul serii. Atunci am știut că am găsit un băiat foarte bun”, a povestit Ana Geoană.

Ce face fiica lui Mircea Geoană în SUA

Mircea Geoană are cu ce să se mândrească. Fiica lui, Ana, a făcut cursuri de impresariat și marketing. De asemenea, pentru o perioadă, ea a colaborat cu o agenție de impresariat din Beverly Hills.

Ana Maria Geoană și-a deschis propria afacere în anul 2019. Aceasta deține un site de nutriție și sănătate, business pe care-l promovează deseori pe rețelele de socializare.

Între timp, aceasta a hotărât să îmbine pasiunea pentru domeniul nutriției și din domeniul medicinei pentru a lucra ca medic nutriționist. Astfel, ea îi ajută pe cei interesați să aibă un stil de viață sănătos și activ.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton