Cum se înțelege Ernest cu soția lui, după 10 ani de căsnicie: "Da, ies scântei, dar prefer să..."

.

Ernest a dezvăluit amănunte din culisele căsniciei sale de 10 ani, mărturisind că nu există relație perfectă, ci doar oameni care fac compromisuri. Prezentatorul emisiunii „În căutarea adevărului” de la Kanal D recunoaște că și în familia lui ies scântei, dar soția sa este obișnuită cu felul lui de a fi și trec repede peste neînțelegeri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ernest și soția sa, Adriana, sunt împreună de aproape 20 de ani și căsătoriți de 10. Nu este doar lapte și miere între ei, însă au învățat să facă față provocărilor și să se accepte reciproc cu bune și cu rele. Ernest recunoaște relația cu soția lui este cât se poate de fireasca și îi mulțumește Adrianei că îi știe felul și îl accepta așa cum este.

Cum se înțelege Ernest cu soția lui, după 10 ani de căsnicie


Ernest spune că nu ține cont de zilele speciale, Sfântul Valentin sau 8 Martie, iar asta poate să aducă nemulțumiri, uneori, în căsnicia sa. Vedeta Kanal D spune că adevărata iubire se sărbătorește în fiecare zi, nu doar atunci când scrie în calendar.

Ernest si sotia lui, Adriana, formeaza unul din cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc. Sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna un baietel de 8 ani, iar aparitiile lor in spatiul public sunt foarte rare preferand sa isi traiasca viata de familie departe de reflectoare.


„Eu sunt genul de om care nu da doi bani pe datele fixe. Pe aceasta verigheta scrie 7.07. Nu o să îi fac un cadou frumos pe 07.07 sau pe 8 Martie sau de Sf Valentin.

Sunt genul de om care iți poate face o surpriza foarte plăcuta, iți va aduce cel mai frumos buchet de flori sau un cadou pe care ți-l doreai într-o zi de miercuri.

Consideri că așa iți manifești adevărată iubire. Da, ies scântei, dar soția mea s-a învățat cu mine.

E și o încăpățânare din partea mea să fac asta, dar prefer să îmi manifest afecțiunea în felul acesta. Prefer că lucrurile frumoase să vina în momente banale,' recunoaste Ernest pentru kanald.ro.


Cum s-au cunoscut Ernest și soția lui

Soția lui Ernest se numește Adriana și l-a cucerit pe omul de televiziune când acesta avea 20 de ani.

„Soția mea m-a cucerit inițial cum se cucerește orice bărbat necopt la minte, la 20 și un pic de ani: prin frumusețea ei. De-a lungul timpului, mi-am dat seama că am trecut și prin bune, și prin rele, am experimentat și agonie, și extaz, suntem firi diferite și, inevitabil, din când în când apar neînțelegeri.

Dar reconstruim.

Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Faptul că suntem diferiți asigură condimentul relației.


În cele din urmă, m-a cucerit prin faptul că am fost suficient de inteligenți cât să ne mulăm unul pe celălalt, dar să ne păstrăm și identitatea’, a declarat Ernes pentru VIVA!, acum ceva timp.

Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie: „Cristi este un om valoros. Pe plan financiar… / EXCLUSIV

Citește și: Călin Goia și soția lui fac bani din imobiliare: Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică’ / EXCLUSIV

Ernest Takacs și Adriana s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, după cum a povestit soția prezentatorului tv într-un interviu.


„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun. M-a intrebat daca vreau să îl cunosc pe Ernest. Mie mi-a placut foarte mult de el.

Am venit in Bucuresti pentru ca de loc sunt din Focsani și ne-am sunat. Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde statea el pe atunci.

Am mers cu iubitul meu de atunci la el. M-a șocat ca atunci cand am batut la usa, mi-a răspuns în boxeri. Și mi-a zis cu nonșalanță că așa stă el prin cameră‘, a povestit Adriana în urmă cu ceva timp.


Ernest Takacs, cunoscut în urma participării la Big Brother

Ernest a devenit cunoscut în 2003 când a participat la emisiunea Big Brother. Emisiunea, care s-a bucurat de un succes greu de egalat, l-a ajutat pe Ernest să rămână în atenția publicului. În urma show-ului el a avut mai multe poriecte în televiziune.

„Oamenii mă opresc pe stradă, încă mă mai întreabă de Big Brother. (…) Da, mai ţin legătura. Nu cu toţi dintre ei şi nu din cauza mea, adică mie mi-ar fi plăcut să fi rămas prieten cu toţi, dar aşa e în viaţă, nu se poate’, a mai adăugat prezentatorul pentru VIVA!.


La scurt timp a ajuns rapid unul dintre cei mai apreciați prezentatori. A prezentat Fă-ți bagajele’ (2004) și Tradați în dragoste’ (2005) la Prima TV, iar în 2009 devenea intra în echipa Kanal D