Cum se înțelege Ema Uta cu fiicele iubitului ei, Alex Bodi: „Au o relație...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se înțelege Ema Uta cu fiicele iubitului ei, Alex Bodi. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că afaceristul și frumoasa blondină se iubesc cu foc de mai mult timp. Și-au făcut publică relația și se comportă ca o adevărată familie. Make-up artistul i-a cunoscut deja fiicele, iar el a vorbit despre legătura care este între ele. Cum se înțeleg cele trei, dar și ce spune Alex Bodi despre un copil alături de Ema Uta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATISAICI!

Ema Uta și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au trecut prin suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului. În ciuda despărțirilor dintre ei, au ales să își mai acorde câte o șansă. Acum fac parte din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Nu doar că l-a făcut pe celebrul afacerist să uite de toate domnișoarele, ci chiar i-a dat de gândit în ceea ce ține de un nou membru în familie.

bodi-emabodi-ema

Alex Bodi își serbează ziua de naștere în doar câteva ore, astfel că alege să petreacă încă de pe acum. A lăsat în urmă petrecerile fastuoase din trecute și se axează doar pe familie. Afaceristul a ales ca anul acesta să se bucure de o petrecere mică, alături de cele două fiice ale sale, prieteni de familie și iubita lui. Zis și făcut, însă toți se întreabă cum se înțelege Ema Uta cu fetele lui!

Citește și: Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi:”Ne-am intersectat privirile și…”

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat. Cum au fost surprinși într-un club de lux din Mykonos:”Când sunt îndrăgostit…”

Citește și: Victor Slav revine la TV!Prezentatorul se întoarce la Kanal D, la Bravo, ai stil!

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Unde a avut loc cererea în căsătorie:„Când am scos inelul…'

Cum se înțelege Ema Uta cu fiicele iubitului ei, Alex Bodi

Alex Bodi a dezvăluit că, deși nu se aștepta, atât fiica lui cea mică, cât și cea mare, au o relație foarte frumoasă cu iubita lui. Ema Uta a avut grijă să creeze încă de la început o imagine frumoasă și familiară. Micuțele se simt în largul lor cu ea, mai ales că frumoasa blondină și tatăl lor le face mai mereu poftele și se ocupă foarte mult de ele împreună, ca o adevărată familie.

'Au o relație apropiată, mai ales cu fata mea cea mare. Chiar au o energie așa comună, ieșită din comun. Se înțeleg foarte bine. Fetele, la fel, sunt foarte drăgăstoase cu ea. Deci, este ok. Mă bucur că există relaţia asta. Este cel mai important.”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi își dorește un copil cu Ema Uta?

Bucuria este la cote maxime pentru Alex Bodi. Faptul că iubita lui se înțelege atât de bine cu fiicele lui și că se comportă cu ele de parcă ar fi mama lor, îl împlinește foarte mult. Totuși, nu a vorbit niciodată, nici el și nici Ema Uta, despre un copil împreună. Întrebat însă dacă își dorește un copil alături de renumitul make-up artist, afaceristul nici nu a negat, dar nici nu a afirmat, ceea ce pune pe toată lumea pe gânduri.

„Vedem. Vedem ce va fi.”, a fost răspunsul lui Alex Bodi, semn că lasă lucrurile să meargă de la sine și nu forțează nimic.

Ce își dorește Alex Bodi de ziua lui de naștere

Revenind la ziua lui de naștere, căci asta sărbătorește acum, Alex Bodi a dezvăluit care sunt cele mai mari dorințe ale lui. Nu mai sunt de ordinul lucrurilor materiale, ca în trecut. Afaceristul își dorește să fie sănătos, el și toți cei dragi și să aibă putere de muncă ca și până acum. De asemenea, a explicat că este recunoscător pentru tot ceea ce ar și că este fericit așa cum este acum, fără nimic în plus sau în minus.

'E și ziua mea, mi-am chemat niște prieteni mai apropiați. Mi-am adus fetițele cu mine și o să sărbătoresc aici deocamdată. Sincer, pentru mine, să fiu cu fetele mele, să fiu sănătos, să meargă lucrurile în continuare este cel mai important lucru.

Este ceea ce contează, recunoștință și mulțumire lui Dumnezeu. Nu am de ce să mă plâng. Nu m-am plâns niciodată, nici în alte timpuri. Acum sunt chiar foarte bine. S-au așezat lucrurile ok și din punct de vedere al afacerilor, relația, relația mea cu fetele, sunt foarte mulțumit.”, a mai spus Alex Bodi la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton