Cum se înțelege Denis Hanganu cu Theo Rose. Sunt iubiți în serialul „Clanul”: „Se va remarca și în nivelul calității cinematografice” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțelege Denis Hanganu cu Theo Rose. Acum trei ani, își făcea debutul într-un serial de televiziune, devenind faimos peste noapte… Dar asta nu înseamnă că drumul până acolo a fost unul ușor. Pasiunea, motivația și munca susținută l-au propulsat pe Denis Hanganu, azi protagonist în serialul „Clanul (PRO TV), în topul celor mai talentați actori din tânăra generație. Așadar, am vrut să aflăm totul despre actorul, dar și despre omul Denis Hanganu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ai avut un debut strălucit în televiziune, din prima. Cum ai digerat succesul de care ai avut parte? Te-a luat prin surprindere sau ai fost pregătit? Ai o amintire care ți-a rămas în minte, cu vreun privilegiu de care ai avut parte sau cu admiratoare insistente?

Da, a fost un val puternic de vizibilitate în urma primului proiect de televiziune, care, spre bucuria mea, a și avut succes la public. În egală măsură totuși, eu nu văd lucrurile așa, ci privesc totul fiind foarte detașat. La mine e simplu, îmi fac treaba cât de bine pot în condițiile respective, atât. Recunosc, e măgulitor când munca îmi este și apreciată de către cei care o urmăresc, dar de aici și până la privilegii sau ifose de celebritate, cum mai văd în stânga și-n dreapta, e drum lung și de nepracticat pentru mine.

denis-hanganu-77denis-hanganu-77

Cum se înțelege Denis Hanganu cu Theo Rose

Acum le pregătești telespectatorilor o nouă surpriză. Vei apărea în serialul „Clanul, de la PRO TV, chiar în rolul principal, cel al lui Tudor Achim. Spune-ne ceva despre personajul tău…

Da, e o mândrie să afirm că voi face parten din distribuția serialului „Clanul de la PRO TV, având privilegiul să fiu din nou protagonist într-un proiect de anvergură, dar făcând o schimbare totală de tipologie de această dată, rolul lui „Tudor Achim fiind unul mult mai complex și provocator. Este o bucurie de personaj, un om dintr-o bucată, un tip hotărât și asumat ce poartă în spate poverile trecutului său familial. Vom vedea pe parcursul episoadelor cum străbate un drum plin de pericole și situații la granița fină dintre viață și moarte, în încercarea atingerii scopului său final. Atât pot să vă zic, o să vă placă mult.

Cât de mult te asemeni cu personajul? Cât de mult te prinde această ipostază de „băiat rău? Cum te-ai pregătit pentru rol, ai avut parte de o documentare aparte sau ai urmărit anumite personaje care să te inspire?

M-am și „documentat în măsura în care am avut acces la tot felul de informații din interiorul unor astfel de structuri – atât de Poliție (DICE), cât și infracționale –, dar am și pus oricum cap la cap toate datele personajului încă de la primele discuții cu departamentul de regie. În ceea ce privește noua tipologie de rol, cred că am abordat-o corect și, conform scenariului, am umplut secvențele filmate cu multă credibilitate și autenticitate.

„Suntem colegi de platou și ne înțelegem foarte bine'

În „Clanul faci echipă cu multe nume celebre. O surpriză a fost pentru mulți Theo Rose. Cum vă înțelegeți? Știm că personajul ei se va îndrăgosti de al tău. Consideri că aveți acea chimie în cadrul peliculei? Cum e interacțiunea dintre voi la filmări?

Suntem colegi de platou și ne înțelegem foarte bine. De altfel, un mare plus al acestui proiect e reprezentat tocmai de faptul că între toți actorii există o energie foarte bună, caldă și un nivel apreciabil de colegialitate. Formăm o echipă puternică, bineînțeles împreună și cu cei din spatele camerelor, iar asta se va remarca și în nivelul calității cinematografice livrate de către acest serial.

Cum este să joci alături de George Mihăiță și de Carmen Tănase? Sunt actori… monștri sacri, am putea spune. Ai primit vreun sfat prețios de la ei?

E o plăcere și o mândrie în același timp. Eu n-am emoții în legătură cu asta, ba chiar mă motivează foarte mult, pentru că vreau mereu să-mi cresc nivelul profesional, ori cum aș putea altfel decât jucând cot la cot cu actori consacrați? Atât Carmen, cât și domnul Mihăiță sunt actori, colegi, parteneri de platou foarte generoși și, nu în ultimul rând, oameni cu „O mare, și pentru asta îi respect. Lista poate continua și cu domnul George Ivașcu, care mi-a fost profesor la master, Șerban Pavlu și, implicit, restul echipei.

„Reușesc să aduc zâmbetul pe buze multora dintre colegi'

Sunt sigură că multe dintre cititoarele noastre sunt la fel de curioase ca mine să afle măcar câteva detalii de culise. Ați avut și peripeții la filmări, poate unele neînțelegeri? Cine detensionează atmosfera și vă aduce zâmbetul pe buze, dacă e cazul?

De multe ori, chiar eu. Deși nu sunt cel mai calm om de pe Pământ, datorită faptului că mă simt bine în acest proiect și suntem ca într-o mică „familie, îmi permit să fiu într-o dispoziție mai mereu bună și cu chef de lucru, chiar dacă filmez în fiecare zi și uneori se simte oboseala. Astfel reușesc să aduc zâmbetul pe buze multora dintre colegi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Ștefan Banu, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton