Cum se înțelege Carmen Trandafir cu fiica ei adolescentă, Ana: „Îi ofer o oarecare libertate controlată. Este educată să nu...” / EXCLUSIV

.

Cum se înțelege Carmen Trandafir cu fiica ei adolescentă, Ana. În 1991, la doar 16 ani, Carmen Trandafir obținea trofeul pentru interpretare la Festivalul de la Mamaia. Cu siguranță, 16 e o cifră norocoasă pentru artistă, care tot de atâția ani are o relație fericită cu faimosul comentator sportiv Emil Grădinescu. Chiar dacă, o vreme, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei, la 47 de ani, Carmen mai are încă multe de spus în muzică și nu numai. Iată ce ne-a dezvăluit carismatica artistă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


O perioadă ai vrut să stai departe de lumina reflectoarelor… De ce?

Da. Atunci așa am simțit. Pentru că nu era o perioadă în care să mă simt inspirată. Nu mă mai inspira nimic. Nu găseam un drum să ies la lumină, muzical vorbind. Plus că, odată cu venirea Anei pe lume, mi am dorit să stau mai mult cu ea, de când s-a născut până în primii ani de grădiniță. Și chiar un pic peste. Când spuneam „gata, de acum trebuie să mă desprind!, tot simțeam nevoia să mai fiu lângă ea, chiar dacă mama mă ajuta mult. Și am simțit, am simțit… până când a venit momentul să mă separ, să îmi văd și de-ale mele. Asta am simțit și nu îmi pare rău.


Citește și: Cum se înțelege Carmen Trandafir cu Emil Grădinescu, după 10 ani de căsnicie:„Este calm și mai strict. La noi, certurile…’

Citește și: Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu, la 14 ani:„Am primit cadoul suprem’

Citește și: Cosmin Seleși, detalii despre emisiunea „Batem palma?', pe care o va prezenta la PRO TV:'Am râs, am plâns. Jur, am plâns!'


Citește și: Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache:'Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate…'

Cum se înțelege Carmen Trandafir cu fiica ei adolescentă, Ana

Relația cu fetița ta cum este acum, de mamă-fiică sau mamă-prietenă?

Ambele. Suntem mamă-fiică, prietene-prietene, soră-soră… De multe ori Ana îmi spune: „Gata, ești mama, nu mai vreau!, „râdem prea mult, ești prea prietenă. Și atunci mă trezesc, și îmi spune și Emi: „OK, vezi că ești maică-sa!. Pentru că am tendința de a… mi-am găsit prietena, partenera de joacă. Totuși, eu cred că pentru Ana e un mare plus ăsta, că o ajută pe ea să se simtă bine.


Îi ofer o oarecare libertate controlată, ea știe… este educată să nu sară calul. În același timp, suntem foarte apropiate și îmi vorbește despre toate și de toate. Și mie, și lui taică-său, fără… menajamente, și bunicii, care cu noi niciodată nu a vorbit deschis. Cu Ana, ea răspunde la orice întrebare, oricât de indiscretă ar fi. Iar copiii din ziua de azi sunt foarte deschiși. Și nu ai cum să superi copilul și să nu-i răspunzi.

Ana îți cere părerea în anumite situații?


Întotdeauna. Dacă pleacă de acasă, mă sună: „Pot să fac asta, mă lași să mă opresc la poartă la colega mea două minute?. E, deocamdată, așa, și sper să rămână așa… A împlinit 14 ani, facem buletinul. Slavă Domnului, e un copil foarte bun!


„Îi place foarte mult muzica, are o voce extraordinară’

A moștenit calitățile tale artistice?

Cântă la pian, îi place foarte mult muzica, are o voce extraordinară, dar deocamdată este la nivel de hobby. Învață foarte mult pentru liceu, e setată pe școală, e focusată foarte mult pe învățat și o lăsăm. Vom vedea ce își va dori ea să urmeze în continuare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook