Cum se înțelege Andra cu fiica ei, Eva, și băiatul său, David: „Avem și momente mai stresante. Pentru că așa am văzut și eu la mama mea, nici eu...”. Ce spune despre al treilea copil / EXCLUSIV

.

Cum se înțelege Andra cu fiica ei, Eva, și băiatul său, David. De-a lungul timpului, multă lume a fost curioasă să știe cum se descurcă Andra ca mamă de fată și de băiat. Copiii sunt „viața și sufletul ei', după cum ni i-a descris artista în revista VIVA!, și e în stare de orice sacrificiu pentru fericirea lor. Vedeta ne-a vorbit despre ei și, totodată, ne-a spus dacă-și mai dorește sau nu un al treilea copil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Ce sfaturi îi dai Evei? Ce încerci să o înveți, cum încerci să-i deschizi ochii? Ce vrei să știe la vârsta pe care o are?

Probabil pentru că așa am văzut și eu la mama mea, nici eu nu îi țin discursuri Evei, ci sper ca prin exemplul meu să o învăț ce e rău și ce e bine. Îmi doresc să se poarte frumos cu cei din jur, să fie corectă, să spună adevărul, să se străduiască la școală și să evolueze în ritmul ei. Cred că suntem pe drumul cel bun.

Citește și: Cătălin Măruță, despre căsnicia cu Andra, după 14 ani: ‘Și la noi există discuții în contradictoriu…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cum își educă Andra și Cătălin Măruță copiii: „Sunt diferiți și independenți, nu lasă pe nimeni să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Majda Aboulumosha, afectată de cutremurul din Turcia, unde are mulți prieteni: „Acolo am crescut. Tot ce am putut să fac a fost să…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Andreea Ibacka: „Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat atenția către alimente…’. Ce se întâmplă cu soțul ei, Cabral / EXCLUSIV

Cum se înțelege Andra cu fiica ei, Eva, și băiatul său, David


Cum este relația dintre tine și Eva acum, când ea a crescut și are, deja, propria personalitate?

Eva este, ca și David, sufletul meu, viața mea. Avem o relație foarte bună, și ea, și fratele ei sunt copii inteligenți, buni și amuzanți. Sunt încă la vârsta la care experimentează anumite comportamente, uneori exagerează, dramatizează, ne testează reacțiile. Eu înțeleg acest lucru și nu mă pot supăra pe ei sau îi iert imediat.


Cu toții avem impresia că o cunoaștem pe Eva foarte bine, dar aș vrea să ne mai povestești tu câteva lucruri despre ea pe care noi nu le-am observat sau care nu se văd pe social media.

Da, este foarte atrasă de lumina reflectoarelor, este clar extrovertită și are înclinații artistice, de aceea este nelipsită din clipurile familiei noastre. Și David este atras de social media, dar, fiind mai mare, e mai atent la fiecare filmare… poză… Evei îi place mult la școală, este conștiincioasă și se implică în toate activitățile. Cred că este un semn bun, arată că va fi muncitoare și ambițioasă când va fi mai mare.


„Eu și Cătălin îi influențăm fără să vrem’

Începi să crezi cu adevărat că Eva va face carieră în domeniul artistic? Aveți deja discuții pe tema asta, începi să o pregătești cumva, în acest sens, să îi trasezi câteva idei, principii, o traiectorie? Dar pe David?

Noi îi încurajăm să încerce cât mai multe activități, să își dezvolte pasiunile. Numai în timp vor descoperi ce îi face cu adevărat fericiți, ce le dă sens. E posibil să fie domeniul artistic pentru că noi, eu și Cătălin, îi influențăm fără să vrem. Ei văd mereu camere de filmat, scene, spectacole, toate fac parte din viața lor. Dar, orice domeniu ar alege, noi îi susținem. Amândoi au fost implicati în turneul de colinde „Vis de iarna!


David e deja adolescent, dar Eva conștientizează cumva faptul că se bucură de atâta popularitate și că este atât de îndrăgită? Cum manageriați acest aspect cu ea? Cum percepe ea toate materialele video ale cărei protagonistă este?

Copiii sunt încântați că fac lucruri alături de noi. Fiecare filmare este o ocazie să ne jucăm, să petrecem timp împreună. Rezultatul este un alt motiv să ne distrăm, ne uităm, râdem. Apoi primim mesaje de la cei care ne urmăresc, ne bucurăm. Nu aș zice că impresia copiilor este că le crește popularitatea. Dar nici noi nu privim așa activitatea pe social media. Este un mod de a ne exprima, de a intra în contact cu persoane care ne urmăresc, care ne apreciază și de a ne distra noi, în familie.


Cum se înțeleg Eva și David, dincolo de ceea ce putem vedea noi pe rețelele de socializare? Începe să se simtă diferența de vârstă dintre ei, diferența de preocupări? Există gelozii între ei, ca frați?

Sunt apropiați, iar asta mă încântă. Pe măsură ce cresc, par mai conștienți că relația lor e unică, se au unul pe altul, așa cum și eu mă bazez pe frații mei și ei pe mine. Cine are frați înțelege sentimentul.


Ce sacrificii face Andra pentru copiii ei

Întotdeauna ești cu zâmbetul pe buze în prezența copiilor și pare că te descurci de minune cu ei. Așa a fost mereu? De ce provocări ai avut parte, totuși? Ce ți s-a părut cel mai greu? Au fost momente importante în care ai lipsit din viețile lor, din cauza angajamentelor profesionale? Ai vreun regret că nu ai fost lângă ei, la un moment dat?

N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte. Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros. De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei.


Ai simțit presiune din exterior să fii mereu întrebată despre al treilea copil? Deja se întâmplă frecvent de câțiva ani buni… Am văzut că ai primit multe comentarii de genul ăsta și pe Facebook și Instagram…

Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Alex Gâlmeanu