Cum se înțelege Alex Velea cu tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu: „De vreo doi ani...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se înțelege Alex Velea cu tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu. Cei doi artiști formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia sunt împreună de aproape 10 ani și au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim. La început, relația lor nu a primit prea multe șanse, însă au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice. Acum, Alex Velea a povestit în ce relații se află cu tatăl frumoasei artiste, Mihail Iacobescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Alex Velea cu tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu. Alex Velea și Antonia sunt dovada vie a faptului că dragostea adevărată există. Relația lor nu a fost una lipsită de provocări, însă au reușit să gestioneze fiecare moment delicat. Cei doi se pregătesc de căsătorie, însă așteaptă momentul potrivit pentru a celebra dragostea. Deși amândoi au o carieră de succes și sunt plecați mai tot timpul la concerte, cei doi părinți se implică în egală măsură în creșterea celor doi copii. Acum, Alex Velea a vorbit despre relația pe care o are cu viitorul lui socru. Iată ce declarații a făcut cântărețul!

velea-1velea-1

Invitat recent în emisiunea „Detectorul de minciuni', găzduită de Oana Radu, Alex Velea a susținut că tatăl Antoniei este cel care îl ajută să ajungă la concerte și evenimente. Iată ce a spus cântărețul despre această decizie!

Citește și: Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:”Îl iubesc așa de mult!”

Citește și: De la ce pornesc certurile între Antonia și Alex Velea:'Au fost momente delicate'

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:”Eşti un laş şi un trădător, un alt român”

Citește și: Ben Affleck, imagini virale din luna de miere cu Jennifer Lopez.Actorul a dormit cu gura căscată, în timpul unei plimbări cu barca

Cum se înțelege Alex Velea cu tatăl Antoniei, Mihail Iacobescu

De aproximativ 10 ani, Alex Velea are șofer personal. Acesta nu deține permis de conducere, iar, în prezent, este ajutat de tatăl Antoniei. Acesta îi este recunoscător viitorului lui socru pentru grija pe care i-o poartă.

„Am șofer de pe la vreo 25 de ani. Am avut vreo 10-15 mașini, dar n-aș fi știut să-ți zic dacă merg pe benzină, motorină, ce motor au. Mă consultam cu 2-3 și luam ce le plăcea lor. (râde) Mașinile au fost ale mele. De vreo doi ani merg cu socrul meu, e mai ușor așa, în familie. Are cea mai mare grijă de mine pentru că e familia mea, e normal', a declarat acesta, potrivit unica.ro.

Ce spune mama Antoniei despre Alex Velea

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Velea. Aceasta a susținut că relația lor este una deschisă și că este impresionată de felul în care își educă cei doi băieți.

„Cu Alex mă înțeleg minunat! Suntem ca doi amici. Îmi spune Denise și când mă vede îmi zice: «Ce faci, frumoaso?». (…) Aproape că mă face să roșesc. Da, mă complimentează tot timpul, îmi aduce câte o floare. Își educă foarte frumos copiii să îmi spună că mă iubesc. «Buna, buni», «La revedere, buni!». Îi întreabă: «Ai pupat-o pe buni? I-ai spus că e frumoasa?». E un tată bun. Sunt mulțumită de alegerea Antoniei!', potrivit Impact.

Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea

La rândul său, Antonia a susținut că are o relație foarte bună cu părinții lui Alex Velea. Aceasta a recunoscut că viitorii socri i-au ajutat mult în creșterea celor doi băieți.

„Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită. (…)

Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte. Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească', a susținut Antonia, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton