Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Mihaela Borcea. Ce legătură neobișnuită au cele două, de dragul lui Cristi Borcea

.

Legătură neobișnuită între femeile din viața lui Cristi Borcea. Actuala nevastă, Valentina Pelinel, are o relație bună cu fosta soție, Mihaela, iar aceasta din urmă se înțelege de minune cu Alina Vidican. De dragul lui Cristi Borcea, acestea se străduiesc să aibă o relație nu doar de afaceri, ci și de prietenie și se susțin reciproc la nevoie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea, în pofida faptului că are un renume de cuceritor, a știut întotdeauna să-și țină familia aproape, iar femeile din viața lui sunt în relații bune. Milionarul a făcut în așa fel încât le-a împrietenit pe femeile care au trecut prin viața lui, chiar dacă, la un moment dat, una dintre ele a fost nevastă și cealaltă amantă. Nu mai contează nimic acum și fostele doamne Borcea se înțeleg de minune!


Valentina Pelinel și Mihaela Borcea s-au înțeles de la început foarte bine, mai ales că ele nu au avut nimic de împărțit și nu s-au deranjat una pe cealaltă vreodată. Poate tocmai de aceea sunt partenere de afaceri și pare că le merge de minune treaba, iar Cristi Borcea nu poate fi decât fericit.


Și anul trecut, omul de afaceri și-a petrecut vacanța de vară la mare alături de Valentina Pelinel și cei trei copii ai lor, dar și de Mihaela Borcea, prima lui soție, și cei trei copii proveniți din căsnicia lor.

După ce a a rămas fără ștrandurile din București, preluate de actuala soție a lui Cristian Borcea, Mihaela Borcea deține în prezent un hotel în stațiunea Olimp, de care se ocupă însă cot la cot cu Valentina Pelinel. Aceasta din urmă se implică serios în promovare, dar și-a băgat nasul și în bucătăria complexului de la malul mării, unde s-a pozat alături de Chef Cătălin Scărlătescu.


‘Mihaela a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui’, au declarat pentru playtech.ro, apropiații celebrei familii.

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:’Să vă rugați pentru noi!’


Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor/ EXCLUSIV

Citește și: Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express:„Ne-am descurcat greu

Ce gesturi a făcut Valentina Pelinel pentru Mihaela Borcea

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel muncesc împreună la promovarea hotelului de la mare și postează diverse mesaje în social media pentru a atrage turiști.

‘Bună dimineața! Vă trimit energia pozitivă a mării, de pe terasa hotelului’, a scris Valentina, pe conturile sociale.


Nici Mihaela nu s-a lăsat mai prejos: ‘Dragii noștri, așa cum v-am obișnuit, de fiecare dată venim în întâmpinarea voastră cu noi pachete de servicii, care fac ca timpul petrecut la noi în unitate să fie un timp prețios și de calitate! De aceea s-a alăturat echipei noastre unul dintre cei mai buni specialiști terapeuți pe care vi-l recomand.

Masajul este eliberarea energetică de care are nevoie corpul tău’.

Iar în primăvară, Valentina Pelinel a fost șefă de șantier, ocupându-se de renovarea acestei clădiri din Olimp: ‘Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca hotelul să vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară’, menționa ea, în timpul lucrărilor.


Apropiații familiei Borcea au dezvăluit pentru impact.ro, că Valentina Pelinel s-a implicat serios în afacerile familiei:

‘Mihaela Borcea a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul, mai ales în ceea ce privește promovarea. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui. Valentina stă toată vara cu cei trei copii la mare, la hotel, dar mai vin și în București, pentru a supraveghea cele două ștranduri’.


Împreună și în afaceri, și la plajă

Cea care se ocupă de afacerea de la mare este Mihaela, în timp ce în sarcina Valentinei sunt ștrandurile din București, însă doamnele se ajută reciproc la nevoie.


‘Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!, a explicat Cristi Borcea într-un interviu mai vechi.

Mihaela şi Cristi Borcea au divorţat în 2011, după o relație de 23 de ani, iar în prezent ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sorin Rap, fost poliţist.