Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la două luni de când formează un cuplu: „Parcursul nostru a fost curat”

.

Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la câteva luni de când formează un cuplu. De ceva timp, cântăreața și regizorul trăiesc o poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului „Clanul', acolo unde artista joacă rolul unei avocate de succes. Acum, Theo Rose a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care decurge relația cu Anghel Damian, susținând că niciunul dintre ei nu poartă în spatele lor „o vină'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Odată cu încheierea filmărilor pentru serialul „Clanul’, Anghel Damian și Theo Rose au avut mai multe apariții împreună și au vorbit despre relația lor. Aceștia au participat și la podcastul lui Codrin Maticiuc, acolo unde au discutat despre proiectul cinematografic la care au lucrat împreună și despre povestea lor de iubire. Acum, Theo Rose a dezvăluit detalii despre evoluția relației cu regizorul, susținând că au parte de liniște și fericire.

Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la câteva luni de când formează un cuplu. Cei doi și-au ținut departe relația de ochii curioșilor, însă acum nu se mai sfiesc să-și arate dragostea în public și să vorbească despre relația lor.


Citește și: Ce răspuns a dat Anghel Damian când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose:'Nu poate fi exprimată în cuvinte'

Citește și: Ce se întâmplă în primul episod din serialul „Clanul’.Theo Rose joacă rolul unei avocate de succes

Citește și: De ce nu a mers Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu:'Eu l-am invitat'

Citește și: Scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ami, înjurată de Bia Khalifa.De la ce a pornit totul: „Taci, fă!'


Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la câteva luni de când formează un cuplu

Antrenoarea de la „Vocea României’ a susținut că relația cu Anghel Damian decurge cât se poate de bine, datorită faptului că parcusul lor a fost „curat’ și nu poartă în spate „nicio vină’.

„Suntem bine. Suntem bine, suntem fericiți și e liniște iar asta e foarte important! (…)

Suntem bine pentru că parcursul nostru întreg a fost curat cu adevărat în pofida tuturor zvonurilor care au fost!  Și cred că asta contează mult și a  contribuit mult la liniștea noastră de acum. Nu purtăm în spatele nostru o vină, iar asta cred că e important!’, a declarat Theo Rose, potrivit ciao.ro.


„Nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui’

Theo Rose a vorbit despre colaborarea cu Anghel Damian pe platoul de filmare. Aceasta a susținut că a încercat să-și păstreze independența, fără a apela întotdeauna la ajutorul regizorului.

„Doar pe platoul de filmare, în egală măsură cu ceilalți colegi ai noștri. Adică nu profit de sfaturile și de bunăvoința lui acasă, încerc totuși să îmi pun și eu amprenta și să fiu cumva independentă. Pe platou el e regizor și țin cont de asta iar latura noastră e strict profesională acolo. Așa ni s-a părut normal amândurora, nu a fost un efort sau o discuție, în direcția asta!’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Ce proiecte pregătește Theo Rose

În cadrul aceluiași interviu, artista a vorbit despre următoarele sale proiecte. Aceasta își dorește să facă o piesă cu Smiley, cel cu care împarte scaunul dublu la Vocea României.


„Da! Am câteva proiecte noi, scot ceva pentru afară! Am o piesă în engleză, o colaborare de care sunt foarte încântată și  care cred  că are foarte mari șanse să reușească pe plan internațional! Să vedem, acum nu am niciun fel de garanție în sensul ăsta. La fel cum nu am avut nicio garanție pentru niciunul dintre proiectele din care fac parte în momentul ăsta dar, nu știu, ce vrea Dumnezeu! Eu sunt pregătită să înfrunt tot ce se întâmplă!’, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook