Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Multă lume s-a întrebat cum se înțeleg Misha și Connect-R, după divorț. Cei doi au împreună o fiică superbă, de aproape 9 ani. La cinci ani de la despărțirea oficială, artista ne-a oferit răspunsul într-un interviu pentru revista VIVA! Printre altele, cântăreața ne-a mai dezvăluit cum se descurcă în privința creșterii Mayei, dar și cât de implicat e solistul în educația ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Misha am întâlnit-o la evenimentul VIVA! Shopping With Stars și, chiar dacă era pe grabă, am făcut un interviu ad-hoc… la mall. Asta pentru că am vrut să aflăm ce se mai întâmplă în viața ei la aproape 5 ani de la divorțul de Connect-R, dar și cum se descurcă în rolul de mamă singură. Vă vine să credeți sau nu, Maya, fiica lor, are deja 9 ani, e o adevărată domnișoară… Care și-a moștenit părinții în privința talentrului.

misha-9misha-9

Până să intrăm în subiect însă, nu am putut să nu remarcăm cât de bine arată artista, așadar am chestionat-o și despre diete. Misha ne-a dezvăluit că relația ei cu kilogramele nu e una tocmai de invidiat și că are mare legătură cu gradul de stres… Și e de înțeles atunci când ai o viață atât de plină! Dar despre toatea astea, și multe altele, aflați din interviul de mai jos, pe larg.

Citește și: Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya.Cum își răsfață artistul fosta soție și fiica

Citește și: Ce relație au, de fapt, Connect-R și Misha, la 5 ani de la divort:”Dacă oprești…”

Citește și: Marius Morra s-a căsătorit în Maldive, pe plajă:”Ne-a plăcut foarte tare ideea”. Imagini de la nuntă

Citește și: Serena Williams s-a botezat, la 41 de ani!Din ce cult religios face parte acum și ce interdicții are

Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț

Maya cum este? Te moștenește în privința pasiunii pentru haine?

Maya împlinește 9 ani în luna ianuarie. Ea nu a intrat, neapărat, în febra asta a hainelor. Uite, dacă tot ne-am întâlnit la mall, ea mă roagă de vreo săptămână să vin să-i iau de aici ceva dintr-un magazin. Am temă pentru acasă, trebuie să cumpăr cercei pentru Maya. Dar cu hainele ea nu este atât de înnebunită.
Momentan, nu o interesează foarte tare vestimentațiile.

O iei cu tine la spectacole, la cumpărături pe fiica ta?

O mai iau la cumpărături, clar. Și la spectacole o mai iau, doar dacă nu am cu cine să o las. Am luat-o de vreo trei sau patru ori, asta însemnând cu mine chiar pe scenă, să mă aștepte, pentru că era micuță și nu stătea cu nimeni. Trebuia să o iau cu mine. Stătea tot concertul acolo, cânta și ea, dansa…

Te moștenește/vă moștenește talentul artistic ție și lui Relu?

Eu zic că da! Face pian deja, de doi sau chiar trei ani. A început să facă și canto cu Crina Mardare. Are înclinații spre partea artistică. Dacă mă întrebi ce alege între școală, cântat și dans… alege sigur arta!

„Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24'

Sunt convinsă că nu îți e ușor, în condițiile în care ai și tu o carieră solicitantă. Cine te ajută la creșterea Mayei?

Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la „Te cunosc de undeva!. Dacă nu e la „Te cunosc de undeva!, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate.

Dar, în general, o iau cu mine peste tot pe Maya. Mai ales că a crescut. Mă descurc așa cum pot. Vrem ca din ianuarie sau februarie, când începe următorul modul, să o dăm la afterschool, ca să mai am și eu timp pentru mine. Până acum nu am înscris-o la after, Maya este în clasa a doua, și la ora 14.30-15.00 este acasă. Pot, totuși, să mai fac și eu câte ceva. Uite, am reușit să vin o fugă la mall… dar sunt pe grabă, că într-o oră și jumătate trebuie să fiu acasă.

Misha, despre Connect-R: „Vorbim, aproximativ zilnic'

Știu că e o întrebare la care ai mai răspuns poate de zeci de ori, dar fanii sunt curioși… Tu și Relu ați rămas în relații bune după despărțire?

Da, suntem foarte OK. Vorbim, aproximativ zilnic. Suntem în relații bune, normale. Din punctul meu de vedere, așa ar trebui să fie toată lumea, odată ce există un copil la mijloc, și nu doar de dragul copilului. Nu știu, odată ce vindeci niște chestii și accepți o situație, reușești să ajungi într-un punct în care să ai o relație decentă, mișto…

Ați făcut compromisuri de dragul fetiței voastre? De pildă să mergeți undeva împreună, să nu simtă lipsa tatălui…

Da, dar nu am considerat-o ca pe un compromis. Da, am fost plecați împreună. Spre exemplu, de curând, a avut Relu cântare în Paris și îi promisese Mayei că o va duce la Disney. Și m-a întrebat: „Nu vreți să mergeți și voi, dacă tot cânt acolo? Ducem și fata la Disney! Am plecat amândouă cu el. Mai mergem împreună, dar nu la fel de des ca înainte, categoric. Simt că Maya 100% își dorește acest lucru și se simte bine cu amândoi. Dacă pot să o fac fericită, măcar ocazional, din punctul acesta de vedere, atunci o fac.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton