Cum se înțeleg fiicele lui Pepe cu fratele nou-născut. Imagini emoționante cu cei trei copii

.

Cum se înțeleg fiicele lui Pepe cu fratele nou-născut. La începutul lunii iunie, artistul a devenit tătic pentru a treia oară. Atât el, cât și proaspăta sa soție, Yasmine, sunt în culmea fericirii. Pe rețelele de socializare, Pepe a postat un videoclip care le surprinde pe Maria și Rosa în compania fratelui lor mai mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Pe data de 7 iunie, partenera de viață a artistului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota zece la naștere. Pe rețelele de socializare, Pepe postează adesea imagini cu mezinul familiei și se declară un tată împlinit. De îndată ce Yasmine a fost externată de la maternitate, fetițele artistului din căsnicia anterioară au făcut cunoștință cu frățiorul lor. În imaginile publicate pe rețelele de socializare, Maria și Rosa erau fericite și vizibil emoționate. Acum, cei trei copii au fost surprinși într-o ipostază extrem de emoționantă.


Cum se înțeleg fiicele lui Pepe cu fratele nou-născut. De când a devenit tătic pentru a treia oară, artistul nu-și mai încape în piele de fericire. Acesta a postat câteva fotografii cu Pepe Jr. și cu surorile lui, iar fanii au fost impresionați de relația strânsă pe care au cei mici.

Citește și: Pepe, primele declarații după nunta cu Yasmine:'Da, am intrat în belele'


Citește și: Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret:„A fost ceva restrâns’

Citește și: De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…’

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:'Regret. Am fost supărat pe…'

Cum se înțeleg fiicele lui Pepe cu fratele nou-născut

Într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare, cei trei copii ai lui Pepe sunt surprinși într-o ipostază de-a dreptul emoționantă. Maria și Rosa și-au luat în serios rolul de surori mai mari și au mare grijă de frățiorul ei.


Maria, cea mai mare fiică a artistului, îl ține atent în brațe pe cel mic, în timp ce Rosa îl mângâie pe creștetul capului. La un moment dat, Maria își sărută pe frunte fratele, iar micuțul pare extrem de relaxat în brațele acesteia.

Cele două fetițe au o relație extrem de apropiată și cu actuala parteneră a tatălui lor. Aceștia au petrecut mai multe vacanțe împreună și se vizitează destul de des.


Pepe s-a căsătorit cu Yasmine

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care în urmă cu doar o lună l-a făcut tată de băiat. Evenimentul a avut loc în luna aprilie, după cum a dezvăluit fratele artistului.

Nunta lui Pepe a fost una discretă, la care au participat doar familiile și prietenii foarte apropiați ai săi și ai lui Yasmine. Evenimentul a avut loc în primăvară, dar nu s-a aflat decât acum, când tânăra a fost surprinsă pe plajă purtând un inel pe inelarul mâinii stângi.


„Da, am intrat în belele’, a spus Pepe pentru spynews.ro, evitând să dea detalii despre eveniment.

Sursa foto: Instagram & Captură video