Cum se înțeleg Alexandra Ungureanu și mama ei, după Asia Express: "Oricât ne-am certa noi..."

.

Alexandra Ungureanu a fost certată de mama ei încă din primele momente ale Asia Express 4, iar fanii show-ului au suspectat imediat că ele nu au o relație foarte bună. Mai mult, au pus-o la zid pe Anca Ungureanu pentru câteva replici considerate nepotrivite, adresate fiicei sale. Cântăreața a dezvăluit cum a fost afectată relația cu mama ei de aventura Asia Express.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu a plecat la Asia Express, sezonul 4, pe Drumul Împăraților, împreună cu mama ei. Alexandra Ungureanu recunoaște că este diferită de mama ei și se întâmplă se se mai certe din cauza asta, chiar și atunci când sunt filmate – cum s-a întâmplat la Asia Express- dar asta nu înseamnă că nu se iubesc.


Artista a dezvăluit că, indiferent cât de diferite sunt, își iubește mama și îi vrea binele. Iar sentimentul este reciproc.

„Ne-a fost pusă greu la încercare relația mamă-fiică, dar știi cum e. Relația n-are cum să se strice iremediabil. Pentru că oricât ne-am certa și oricât de diferite suntem noi, clar ne iubim și ne vrem binele una alteia. Doar că fiecare are modalitatea ei de a pune în practică drumul asta, strategia ei', a declarat Alexandra Ungureanu pentru Click!.


„Ne-am întors amândouă super întregi. Mai puțin la cap (râde), a completat cântăreața.

Citește și: Ce note a luat Nadine la BAC. „Acum am emoţii şi cu facultatea

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Cum se înțeleg Alexandra Ungureanu și mama ei, după Asia Express

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, și-au aruncat cuvinte grele la Asia Express. La un moment dat, Anca Ungureanu i-a reproșat fiicei ei că nu se îmbracă în ținute mai sexy, care să îi pună în valoare corpul. Mama artistei a considerat că și acesta ar putea fi un motiv pentru care mașinile nu opresc la autostop și i le-a dat exemplu pe Lidia Buble și Estera.



Alexandra Ungureanu a fost deranjată de cuvintele pe care mama ei i le-a spus la Asia Express și a început să plângă.

Mie mi-a sărit țandăra pentru că discuția asta o avem foarte des, că ei nu-i place. Consideră că nu mă îmbrac potrivit pentru o doamnă/domnișoară care vrea să atragă atenția masculină„, a spus Alexandra Ungureanu.