Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea”

.

Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. În urmă cu ceva timp, invitată fiind la emisiunea „Vorbește Lumea', soția lui Cabral îi reproșa prezentatoarei de la Pro TV că nu a invitat-o la botezul fiului cel mic. Acum, Adela Popescu și-a spus părerea sinceră despre Andreea Ibacka.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. În această perioadă, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Împreună cu Cabral, aceasta va prezenta unul dintre cele mai așteptate reality show-uri. Cei doi sunt însoțiți de familii, așadar, câtă vreme vor sta în jungla dominicană, Adela Popescu și Cabral nu vor cunoaște dorul de casă. Pe rețelele de socializare, soția lui Radu Vâlcan a spus ce crede, de fapt, despre Andreea Ibacka.


Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. De-a lungul timpului, cele două actrițe au avut schimburi de replici savuroase, iar, pe alocuri, acide. Acum, prezentatoarea a spus în ce relații se află cu soția lui Cabral.

Citește și: Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Nu-i dorești asta nici unui dușman'


Citește și: La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii:„Ultima oară a fost acum doi ani. Nu mai avem timp să…’

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Amalia Enache și tatăl fiicei ei:'Lucrurile sunt asumate și le știu'

Citește și: Cine este Ibrahim Ashary, bărbatul văzut tot mai des cu Anamaria Prodan.Sexy-impresara e mereu ferictă lângă el

Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka


Soția lui Radu Vâlcan și Andreea Ibacka sunt prietene de mai multă vreme. Pe contul său de Instagram, Adela Popescu a susținut că soția lui Cabral este una dintre cele mai frumoase femei din România și a postat, totodată, o fotografie cu aceasta.

În trecut, cele două ar fi avut o dispută din cauza faptului că Andreea și Cabral Ibacka nu ar fi fost invitați la botezul celui de-al treilea copil al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan.

 „Cuscra Andreea Ibacka, top trei cele mai frumoase femei din România. Părerea mea’, a scris prezentatoarea TV la InstaStory.


„Pleci toată vara în Dominicană cu soțul?’

Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Adela Popescu și Andreea Ibacka au avut un dialog pe rețelele de socializare, spre deliciul publicului.

„Păi, cum facem, cuscră Adela Popescu?! Tocmai ce ne-am împăcat după faza cu botezul și acum tu anunți în toată social media că pleci toată vara în Dominicană cu soțul? Al meu, zic…’, i-a transmis Andreea Ibacka Adelei Popescu pe Instagram.

Măi, cuscră! Ce te face să crezi că o să ne „chinuim’ singuri pe acolo. Te rog să nu ne uiți blenderul, că și al meu e la diversificare’, i-a spus, în replică, Adela Popescu.


Adela Popescu și Cabral se cunosc de peste 20 de ani

Cei doi prezentatori sunt legați de o prietenie de 20 de ani. Cei doi s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare de la postul Prima TV, în perioada 2002-2003.


„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor și, desigur, și publicului, că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci’, a declarat Cabral, potrivit protv.ro.