Cum se descurcă Oana Roman cu banii după despărțirea de Marius Elisei și ce surse de venit are: „Nu am încălzit toată casa”

 Ifrim Georgiana
.

Despărțirea dintre Marius Elisei și Oana Roman a fost subiectul multor dezbateri în ultima perioadă. După ce și-au adresat cuvinte grele și au purtat un „război' pe rețelele de socializare, fiica lui Petre Roman a încercat să dezinflameze situația, motivând că deteriorarea relației dintre ea și Marius Elisei ar putea-o afecta pe Izabela. Recent, vedeta a spus cum se descurcă cu banii de când s-a despărțit de tatăl fiicei sale și a dezvăluit principala ei sursă de venit. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei s-a terminat cu multe vorbe grele și acuzații neașteptate. Fiica lui Petre Roman a făcut o serie de dezvăluiri stânjenitoare despre fostul ei partener, susținând că acesta nu o duce prea bine cu banii și că ar fi sprijinit de mama lui. Mai mult, vedeta l-a acuzat că nu s-a implicat emoțional și financiar în creșterea fiicei pe care o au împreună. Recent, Oana Roman a spus cum se descurcă cu banii, având în vedere că Izabela a rămas în grija ei și este nevoită să întrețină o casă extrem de spațioasă.

rom9rom9

De 8 martie, Oana Roman a refuzat să se întâlnească cu Marius Elisei, motivând că are un program foarte încărcat. Chiar dacă exclude categoric ideea unei împăcări, vedeta își dorește să rămână în relații bune cu tatăl fiicei ei și spune că și-a găsit echilibrul emoțional. Când vine vorba despre situația financiară, aceasta recunoaște că nu are probleme cu banii, chiar dacă cheltuielile de întreținere a vilei din Tunari depășesc lunar suma de 3000 de lei.

Citește și: Oana Roman a refuzat să se întâlnească cu Marius Elisei de 8 Martie: „Eu am programul bine organizat. Îmi pare rău, dar…”

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși împreună, alături de fiica lor, după ce s-au despărțit cu scandal.

Citește și: „O las să plângă, are dureri în fiecare zi”. Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, cu 2 luni înainte de majorat

Citește și: Medeea Marinescu, despre rolul care i-a marcat viața: „Mă strigau Maria Mirabela cu ochii cât umbrela”. Detalii tulburătoare despre moartea tragică a Gildei, colega ei de film

Cum se descurcă Oana Roman cu banii după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman susține că nu întâmpină dificultăți financiare după despărțirea de Marius Elisei. Vedeta obține venituri consistente din contractele de imagine și recunoaște că programul ei este destul de încărcat, însă a reușit să-l adapteze în fucție de cel al fiicei ei.

„Întotdeauna m-am descurcat. Am foarte multe lucruri de făcut, totul e programat pe ore. Nu am timp nici să respir. Muncesc, nu mai fac evenimente deloc, din pandemie. Am contracte multe pe online. Eu nu promovez decât produse pe care le folosesc cam în fiecare zi și care-mi plac, cum ar fi creme, produse de păr, produse cu care mă mențin.

Iza e mare acum, merge la after după ore, am timp să-mi fac treburile. E la o școală de stat, dar la after e la privat. Costă aproximativ 1.500 de lei. Face și ore de pictură, și alte activități', a declarat Oana Roman pentru CANCAN.RO.

Câți facturi plătește Oana Roman pentru vila din Tunari

Oana Roman spune că iarna aceasta nu a primit facturi exagerate la gaz și energie electrică, având în vedere că vila ei are o suprafața generoasă. Locuința vedetei este amplasată în Tunari și este dispusă pe două etaje.

„Sincer, iarna asta practic am stat mai mult la parter și nu am încălzit toată casa. Mai mult de 22 de grade eu nu fac, iar multe calorifere au fost închise. Dar nu a fost frig deloc, pentru că e foarte bine izolată casa, nu se pierde din căldură. Iar facturile nu au fost mai mari ca cele de anul trecut. La lumină mi-a venit puțin mai mult, în loc de 300, să zicem, 400 de lei. Eu trimit indexul în fiecare lună și mi-a venit acum pe două luni și un pic. Cam 900 în total, dar eu folosesc mașină de spălat, mașină de spălat vase, televizor, am două frigidere. A venit rezonabil, având în vedere că am o casă foarte mare.

Am patru dormitoare, două sufragerii, două bucătării, trei garaje. Am vreo 300 și ceva de metri pătrați desfășurați și vreo mie de metri de teren. Per total, facturile au fost ok. Nu știu cât va fi acum, pe februarie, pe ultima lună de iarnă, la gaze', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

De ce nu-și mai face Oana Roman piscină

Oana Roman a renunțat la gândul de a-și amenaja o piscină în curtea casei, motivând că pe perioada verii este mai mult plecată.

„Nu merită să-mi fac piscină, am stat și m-am gândit serios. Pentru ce să bag 20-30.000 de euro, ca să o folosim doar o lună și jumătate din vară, pentru că eu sunt mai mult plecată', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton