Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mamă și cum gestionează răutățile din jur: „Am avut senzaţia, la un moment dat, că sunt doborâtă. Şi eu am judecat” / EXCLUSIV

.

În revista VIVA!, Lavinia Pîrva ne-a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă. Artista și Ștefan Bănică au împreună un fiu minunat, pe nume Alexandru. Cântăreața vrea ca băiețelul lor să devină un adult „relaxat, liber şi, în acelaşi timp, respectuos, empatic şi iubitor'. În același timp, partenera juratului de la X Factor ne-a spus cum gestionează răutățile din jur, de care s-a ciocnit de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Lavinia, știu că ești o femeie puternică și sigură pe tine, dar nu ai fost menajată de comentarii sau articole răutăcioase. Cum faci față tuturor acestor lucruri? A fost o perioadă în care poate te-ai simțit doborâtă de lucrurile astea? Cum ai învățat să nu mai pui la suflet?

Da, am avut senzaţia la un moment dat că sunt doborâtă. Dar din tot ce e mai puţin plăcut în viaţă poţi învăţa lucruri, dacă vrei cu adevărat şi dacă îţi pasă să înveţi ceva de la viaţă. De altfel, eu în clipa aceasta nu mai am absolut nici cea mai mică problemă cu cei care mă critică, nu mă plac sau mă judecă. Fiecare e liber să facă ce simte şi consider că lucrurile acestea le faci doar în momentul în care mai ai multe de învăţat.


Este firesc, toţi trecem pe acolo. Şi eu am judecat, şi eu am criticat, şi eu am fost uneori rea, poate, însă acum îmi dau seama, nemaiavând aceste sentimente, că am învăţat multe şi am evoluat. Ceea ce le doresc tuturor, e mult mai frumos şi reconfortant aici, în stadiul acesta.

Citește și: De ce s-au căsătorit Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în Bulgaria:„Ceremonia noastră…’ / EXCLUSIV


Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…’/ EXCLUSIV

Citește și: ‘Am început să amețesc foarte tare, tremuram, nu puteam să…’. Pufeh de la America Express a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău

Citește și: „Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea'.Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi


Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mamă și cum gestionează răutățile din jur

Îndrăznesc să spun că și social media este un tărâm cu… nisipuri mișcătoare. Până unde lăsați fanii să pătrundă în viața, în intimitatea voastră? Cum ați stabilit granițele? Răspundeți comentariilor nepotrivite? În special tu, Lavinia, că ai activitate constantă pe Instagram…

L: Eu răspund în măsura în care am timp să fac lucrul ăsta. Sunt activă, într-adevăr, pe reţelele sociale, pentru că îmi place să împărtăşesc lucruri şi experienţe frumoase pe care le descopăr. Lucrez cu mulți parteneri şi branduri în care cred, iar în momentul în care recomand un produs sau un brand, o fac după ce am testat produsul respectiv şi sunt sigură că fac o recomandare bună.


Nu-mi place însă să intru în intimitatea familiei mele pe conturile de socializare, fac asta rar şi doar atunci când simt cu adevărat să împart un anumit moment sau sentiment din viaţa mea cu publicul meu.


„Cred că sunt o mamă echilibrată, dar foarte preocupată de nevoile copilului’

Lavinia, care a fost cel mai greu moment din viața de mamă? Ești genul care se panichează repede sau genul excesiv de protector?

Cred că sunt o mamă echilibrată, dar foarte preocupată de nevoile copilului, uneori poate un pic cam prea mult. Îmi place să-i ofer libertate lui Alexandru, am fost şi sunt o mamă relaxată, fără să se panicheze excesiv atunci când cade copilul, dar, bineînţeles, fiind în permanenţă în preajma lui pentru a-l proteja. Consider că voi culege roadele şi că va fi aşa cum îmi doresc eu, un copil relaxat, liber şi, în acelaşi timp, respectuos, empatic şi iubitor.

Sursă foto: Instagram