Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți: "Fata e cuminte, doarme pe muzică!"

.

De șase zile, Gina Pistol și Smiley trăiesc pentru prima dată emoțiile de a fi părinți și, așa cum spune cântărețul, „chiar dacă te trezești la patru dimineață, e o plăcere”. Smiley a povestit La Măruță cum se descurcă în rol de tată și a dat asigurări că fetița, deși are nici o săptămână, îi iubește deja muzica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 9 martie, Gina a născut o fetiță, îndeplindu-și astfel cea mai mare dorință a ultimilor ani. Prezentatoarea Chefi la cuțite își dorea enorm să devină mămică și s-a lovit ani de zile de diagnosticul crunt al medicilor, care o asigurau că nu poate rămâne însărcinată.


Iată că de aproape o săptămână, minunea s-a întâmplat și, alături de Smiley, Gina se bucură de rolul de mamă și este mai fericită ca niciodată. Artistul a intrat în direct în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV, și a povestit cum au decurs primele zile acasă cu fetița.


„Data trecuta aveai in dreapta mixerul, lucruri din studio, acum vedem o suzeta’, a spus Cătălin Măruță când Smiley a intrat în direct, chiar din camera fetiței.

‘Sunt fix in camera fetitei, suntem extrem de bucurosi, e o fericire pe care nu am trait o niciodata, ne trezim impreuna, facem toate lucrurile impreuna. Gina si-a revenit foarte bine si totul decurge conform planului, chiar daca nu avem unul, fetita noastra este o minune pentru noi si ne bucuram de fiecare clipa cu ea. Nu a inceput sa zica tata!’, a spus Smiley.


„E un lucru pe care nu ai cum sa il simti altel, sunt sentimente noi pentru mine si Gina si ne-au scris multi oameni, ne-au transmis sfaturi, au facut glume. Adevarul e ca o sa traim fiecare clipa, fie ea frumoasa, obositoare, chiar daca te trezesti la 4 dimineata e o placere.', a mai spus cântărețul.

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată:’Nu realizează că…’

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9!Ce semnificație are 9 în numerologie


Citește și: Laura Cosoi, mesaj pentru Smiley, după ce Gina Pistol a născut:Li se întâmplă ce merită

„Îi pun foarte multă muzică, doarme pe muzică!'

Smiley a mai povestit La Măruță că fetița are deja o muzică preferată, pe lângă cea a lui și anume Jamiroquai. Cântărețul spune că nu vrea să o obișnuiască pe fiica lui cu liniștea și îi pune mereu muzică.

„Bunica mea a devenit strabunica este extrem de bucuroasa, abia astepata sa o vada pe fetiță, deocamdata suntem inchisi ermetic. Ascultam muzica incontinuu, fata mea e deja familiraziata cu muzica mea.


Ii pun foarte multa muzica, nu am obisnuit-o cu linistea, doarme si pe muzica si se linisteste cand a asculta, mai ales Jamiroquai, daca pun alta piesa bâzâie.

Piesa noua a ascultat-o si fiica mea, e o piesa scrisa in perioada in care Gina era gravidă si mi-am dat seama de mesajul ei si mereu cand o ascultam suntem cu nodul in gat, piesa este fantastic de exacta. Pana cand nu se naste copilul nu știi sentimentul’, a spus Smiley.


Ce spune Smiley despre numele fiicei sale

Având în vedere că numele lui de familie este Maria, Smiley l-a asigurat pe Măruță că numele ales de el și de Gina nu va fi în nici un caz Maria, un nume tot mai popular printre copiii vedetelor.

‘Nu o sa fie Maria Maria (n.r. Maria este numele lui de familie), suntem ceva mai inspirați de atat. Avem și un walky talky, deocamdata doarme cu noi. Nu doarme cu noi in pat, mai are un patut pe care l-am pus langa pat, e foarte cuminte, doarme întruna, în afară de momentele când are gaze sau îi este foame. E cuminte, cu siguranta seamana cu Gina.„, spune Smiley.


Cântărețul a dat de înțeles că el și Gina nu se opresc la doar un copil.

Ce se intampla cand ai doua patuturi? Trebuie să le umpli. Bine, noi vrem să o mutăm dintr-un pătuț în altul, ca să se obișnuiască cu mai multe locuri. Poate va călători mult când va fi mare că, până la urmă, viața e o călătorie. Avem și walkie talkie și camere de luat vederi, suntem pregătiți. Ma duc, ma cheama datoria’, a conchis artistul.