Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii, după divorț: „Am intrat în rezerve”. Vrea să-și trimită fiul la o facultate în străinătate

.

Invitat în podcastul lui Jorge, Andrei Aradits a anunțat că a divorțat de soția lui, după 17 ani de căsnicie. Eric, fiul celor doi, a rămas în grija tatălui, după ce Andreea a plecat în India pentru a face yoga. Actorul din serialul „Vlad' a spus cum se descurcă cu banii după separarea de mama copilului său și a recunoscut că a fost nevoit să intre în fondurile de economii. Totodată, acesta se gândește să-și trimită fiul la o facultate în străinătate, conștient fiind că taxele de școalrizare sunt foarte mari. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Andrei Aradits și mama fiului său, Andreea, au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022, dar anunțul separării a fost făcut recent de cunoscutul actor. Invitat în podcastul lui Jorge, juratul de la „Te cunosc de undeva’ a vorbit deschis despre despărțirea de mama fiului său, recunoscând că problemele în cuplu au apărut de mai multă vreme. Pentru că Andreea a plecat în India pentru a face yoga, Eric, fiul acestora, a rămas în grija tatălui. Tănărul este în clasa a XII-a și își dorește să urmeze o carieră în actorie, la fel ca Andrei Aradits.


În podcastul „Vorba lu Jorge’, Andrei Aradits a recunoscut că a fost nevoit să intre în fondurile de economii, după separarea de Andreea. Cunoscutul actor vrea să-și trimită fiul la studii în străinătate, însă exclude Marea Britanie, având în vedere costurile ridicate de școlarizare. Juratul de la „Te cunosc de undeva’ speră că, prin acest mod, băiatul său își va câștiga independența și se va responsabiliza.


Citește și: Cine este Andrei Aradits. A divorțat de mama fiului său, după 17 ani de căsnicie

Citește și: Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: „Schimbarea e constantă, fie că ne place sau nu'

Citește și: Cum a reacționat Mioara Roman după despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Mama m-a întrebat ce se întâmplă'

Citește și: Cosmin Seleși, despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Te cunosc de undeva: „Nu știe să citească prompterul și…’. Ce a spus și despre Andreea Bălan


Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii, după divorț

După divorțul de soție și rămas singur cu fiul lui, Andrei Aradits recunoaște că a fost nevoit să recurgă la rezervele de bani pe care le are. Totodată, actorul își îndeamnă fiul să aplice la o facultate în străinătate, conștient fiind că această experiență va contribui considerabil la maturizarea lui Eric.

„Am intrat în rezerve, dar, da. Ideal ar fi, și eu îmi doresc să facă facultatea afară nu neapărat pentru că afară umblă câinii cu covrigii în coadă, dar mi se pare foarte important pentru el să aibă o perioadă în care va trebui să se gestioneze de unul singur.


 Indiferent ce informații va primi de la facultatea aceea, dar să stai undeva, să devii independent, să trebuiască să îți gătești singur, să ai nevoie de mai mulți bani și să te angajezi, habar nu am’, a mai explicat actorul, în podcastul „Vorba lu Jorge’.

De ce nu-și trimite Andrei Aradits fiul la studii în Marea Britanie

Andrei Aradits spune că exclude Marea Britanie de pe lista de opțiuni pentru studiile superioare ale fiului său, având în vedere costurile ridicate de acolo. Juratul de la „Te cunosc de undeva’ l-a încurajat pe Eric să studieze în străinătate și trage nădejde că tânărul va fi acceptat la o facultate din Irlanda.


„Acum, a depus actele, vrea să facă tot treaba asta, din păcate….Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară. Problema este că toate facultățile ce profil de afară sunt în limbile specifice și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute’, a zis actorul.


Ce spune fosta soție a lui Andrei Aradits despre divorț

După anunțul divorțului, Andreea, fista soție a lui Andrei Aradits, a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Aceasta și-a exprimat recunoștința față de experiențele trăite până acum și oamenii care i-au ieșit în cale, subliniind faptul că schimbările sunt firești.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu. Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult’, a scris Andreea Aradits, pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook