Cum se descurcă Andi Moisescu în rolul de tată, cu doi copii adolescenți: „Sper să nu trezesc invidii inutile. Îmi doresc să ajungă...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

La 49 de ani, Andi Moisescu este un bărbat cu adevărat împlinit. Nu doar că și-a găsit sufletul pereche, dar are și doi copii minunați. Juratul de la „Românii au talent' se descurcă de minune în rolul de tată cu cei doi adolescenți ai săi. În ciuda programului său încărcat, acesta ne-a explicat că încearcă să-și facă tot mai mult timp pentru ei. Iată ce ne-a povestit vedeta despre Luca și David!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anii au zburat, iar puștii tăi au acum deja 13, respectiv 15 ani. Ați trecut prin etape diferite, unele poate mai ușoare, altele mai problematice. Crezi că e adevărată expresia „copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari? Când a fost cel mai greu și cum e acum?

Sper să nu trezesc invidii inutile. Dar, în cazul nostru, n-a fost niciodată mai greu. Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere.

andi-moisescu-4andi-moisescu-4

Citește și: Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu:„Învăț niște copii meseria asta'

Citește și: Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relație:”Mă întreba ce planuri am”

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mama și fratele ei, despre moartea artistei:”Nimeni nu poate să dea o explicație logică”

Citește și: A murit mama Monicăi Tatoiu. Vedeta îi va îndeplini ultima dorință:”Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește „

Cum se descurcă Andi Moisescu în rolul de tată, cu doi copii adolescenți

Cu ce vă surprind Luca și David… plăcut sau mai puțin plăcut? S-a întâmplat vreodată să vă pună într-o siuație stânjenitoare, fără să știți cum să reacționați? Mă refer la faptul că și copiii, și adolescenții din ziua de azi sunt foarte inteligenți și au întrebări cu totul neașteptate…

Generațiile au evoluat enorm. Eu cred că în foarte scurt timp noi o să ajungem să le punem lor întrebări neașteptate.

Se spune că băieții sunt mai mult „ai mamelor. Însă cred, mai degrabă, că aveți mai multe activități comune, așa, ca între băieți… Mai bine te lăsăm pe tine să ne povestești cum e acasă… Și cât de implicat ești tu în activitățile lor. Apropo, la școală cum se descurcă?

Încerc să-mi fac tot mai mult timp pentru ei. Și pentru timpul lor liber, și pentru pregătirea lor. Și-aș zice că stau din ce în ce mai bine cu școala. Oricum, ceea ce mi se pare infinit mai important e că îi simt din ce în ce mai pregătiți pentru viață. Și le confirm asta inclusiv aici, în interviu, pentru că sunt sigur că-l vor citi. Sunt foarte mândru de ei.

„Cel mai tare în ceea ce-i privește îmi doresc să…'

Ce pasiuni au? Au deja o idee despre ce și-ar dori să devină sau e prea devreme să întreb asta? Eram curioasă dacă ai vrea să-ți calce pe urme sau mai degrabă tinzi să-i ghidezi către alte domenii…

Cel mai tare în ceea ce-i privește îmi doresc să ajungă să facă exact ceea ce le place lor cel mai mult. E total lipsit de importanță dacă îmi calcă mie pe urme. Cât privește destinația lor finală, aș fi foarte rezervat, la cum evoluează meseriile și, în general, lumea. Nu știu dacă am eu atâta imaginație încât să îmi pot închipui ce vor face în cele din urmă.

Cum se menține Andi Moisescu în formă

Andi, sunt ani buni de când ai renunțat la carne și există o listă de „nu-uri în meniul vostru. Ce diferențe majore ai simțit tu de când consumi fructe și legume crude în proporție de 70%, cum ai spus la un moment dat? Cred că mulți sunt curioși să afle detalii pe marginea acestui subiect…

N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative.

Pe final, spune-ne, te rog, ce plăceri vinovate ai, culinare sau din alt domeniu, că sigur trebuie să fie ceva…

Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!

Sursă foto: Facebook, PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton