Cum se decurcă Denisa Filcea, după ce a devenit mamă pentru prima dată: „Dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine...”

.

Cum se decurcă Denisa Filcea, după ce a devenit mamă pentru prima dată. Pe 23 iunie, Flick și soția sa au devenit părinți pentru prima dată. Denisa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar proaspeții părinți au hotărât să-i pună numele Eva Maria. Pe rețelele de socializare, soția lui Flick a spus cum se descurcă în rolul de mamă și ce provocări a întâmpinat până acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cum se decurcă Denisa Filcea, după ce a devenit mamă pentru prima dată. Flick și Denisa sunt doi părinți împliniți și se bucură de fiecare moment alături de fetița lor. Șatena a strâns o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii experiențele prin care a trecut de când a devenit mămică. Aceasta nu se plânge de oboseală sau epuizare, susținând că s-a adaptat neașteptat de repede noului program. Mai mult decât atât, Denisa a mărturisit că micuța Eva doarme bine noaptea, ceea ce îi permite și ei să se odihnească.


De când a adus-o pe lume pe fetița sa, soția lui Flick a mărturisit că a făcut față tuturor provocărilor care vin la pachet cu rolul de părinte. Aceasta este de părere că, pentru a avea o viață „fericită’, trebuie să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba.

Citește și: Flick a asistat la nașterea fiicei lui și a Denisei Filcea. Cum a decurs totul:'Nu mă așteptam'


Citește și: Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick:'Prin tine se explică Dumnezeu'. Cum arată Eva Maria

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Citește și: Andreea Marin are din nou COVID-19:'Nu e nevoie de îngrijorare'. Cum se simte

Cum se decurcă Denisa Filcea, după ce a devenit mamă pentru prima dată

Denisa Filcea a povestit că fetița sa are deja un program regulat de somn. Atunci când cea mică nu doarme bine noaptea, proaspăta mămică se odihnește în timpul zilei.


„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm.

Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea’, a explicat Denisa Filcea pe Instagram.


Denisa și Flick au devenit părinți pentru prima oară

La sfârșitul lunii iunie, cei doi soți au devenit părinții unei fetițe superbe. Așa cum și-a obișnuit fanii, Flick a postat, pe rețelele de socializare, o poezie emoționantă pentru Eva Maria. Aceștia au ales nașii pentru fiica lor, fiind vorba despre Mihaela și Decebal Moisa, cei care le sunt și părinți spirituali.


„Visul devine realitate

Fiindcă de azi încolo este

O inimă în plus ce bate

Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune

Emoția și bucuria

De-a ține-n brațe o minune.

Bine-ai venit, Eva Maria!‘, este poezia postată de Flick, la scurt timp după ce a devenit tată.

La începutul lunii aprilie, Domnul Rimă și Denisa au postat un videoclip emoționant prin care au anunțat că vor deveni părinți. În 2020, cei doi și-au unit destinele după câteva luni de relație. Aceștia au ales Creta pentru a-și jura iubire veșnică. Anunțul a fost făcut tot pe rețelele de socializare, alături de câteva imagini și o declarație emoționantă.

Sursa foto:Facebook