Cum se comportă Gheorghe Hagi în rol de părinte cu fiica lui, Kira. Marele fotbalist a plâns când a văzut-o pe scenă

 Dumba Gabriela
.

Kira Hagi este o actriță în plină ascensiune, iar tatăl ei, Gheorghe Hagi, este cum nu se poate mai mândru. Atât de fericit este să o vadă pe scenă, încât nu-și poate ține lacrimile ori de câte ori vine la spectacolele fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kira Hagi a fost invitata lui Marius Tucă în emisiunea pe care acesta o face la AlephNews și a dezvăluit despre copilăria ei și a fratelui Ianis Hagi, alături de un părinte celebru, căruia i se pupau picioarele atunci când ieșea din casă.

1Kira-Hagi-685×10241Kira-Hagi-685×1024

Întrebată dacă este o povară să fii fiica lui Gică Hagi, Kira Hagi a infirmat acest lucru și a menționat că a fost un tată foarte bun, pe care ea îl percepea normal, așa cum își vede orice copil tatăl. Însă, lucrurile se schimbau când se aflau în afara locuinței.

'Tata a fost tata și atât, însă lucrurile se schimbau atunci când ieșeam din casă', a spus fiica lui Gheorghe Hagi.

'E cel mai bun și haios tată din lume. Foarte iubitor și foarte atent cu noi. Când juca în Turcia, eu eram mică pe atunci, însă mama îmi povestea odată că tata nu putea ieși pe stradă deoarece turcii efectiv îi pupau picioarele și mâinile. Niciodată nu mergea în centru, în Istanbul', a povestit Kira Hagi.

Gică Hagi, un părinte iubitor, dar strict

'Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur în sensul bun al cuvîntului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic. Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap.

Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut ce înseamnă să mergi cu autobuzul. Am avut de toate, nu am avut nici o grijă și poate de aceea tata și cu mama au fost atât de stricți cu noi. În schimb, pot spune că am avut o relație deschisă cu părinții noștri, atât eu, cât și Ianis', a mai declarat Kira la AlephNews.

Citește și:

Kira Hagi a îmbrăcat un costum de mireasă vechi de un secol și şi-a tatuat o cruce pe frunte. Apariție spectaculoasă a fiicei Regelui

Kira Hagi, într-o poveste de iubire adevărată. Actrița joacă rolul Marthei Bibescu pe scena Teatrului Nottara

Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, rol principal în pelicula „Între chin şi amin'. Subiectul filmului este tulburător şi a marcat-o pe Kira: „Am crescut brusc cu 20 ani!'

Copiii lui Gheorghe Hagi și-au ales singuri drumul în viață

Fiica lui Gheorghe Hagi a mai spus că părinții nu le-au impus pe ce drum să o apuce.

'Ne-au susținut 100% în tot ceea ce ne-am dorit să facem. Când le-am zis pentru prima dată că vreau să plec în America pentru a trăi visul american, au zis hai că mai vedem, mai vorbim, poate te vei răzgândi.

După ce am ajuns în America, la vârsta de 18 ani, mi-am dat seama că, de fapt, nu vreau să trăiesc visul american, ci vreau să trăiesc propriul meu vis', a mai povestit Kira.

„Mi-a lipsit foarte tare familia, dar m-am descoperit pe mine'

Kira a mărturisit că a lucrat în Statele Unite, la o companie, în timpul studenției.

„Mi-am câștigat independența, am fost singură. Am făcut și astronomie, nu știu de ce. Mi-a lipsit foarte tare familia, dar m-am descoperit pe mine. După ce am terminat universitatea, am muncit la o companie. Am vrut să văd ce implică. A fost o provocare, mi-am dat seama că nu pot sta acolo .

Pe 2 ianuarie, când m-am întors în America, simțeam că îmi lipsește ceva. Mi-am pierdut puțin drumul, pentru că făceam producție și nu era meseria mea. Eu voiam să joc. Trăiam din banii mei. Le am spus părinților că vreau să încerc. Tata mi-a spus să fac ceea ce simt', a mai spus tânăra actriță.

„Părinții mei au plâns în timpul unui spectacol. Eu îi rog să nu vină'

Kira a dezvăluit că părinții săi, Marilena și Gheorghe Hagi, au plâns la un spectacol al ei.

Mi-a spus o prietenă foarte bună că plângeau. Eu îi rog pe ai mei să nu vină, pentru că îi caut în public și nu mă mai pot concentra. Când am avut premiera, nu știam că o să vină atât de multă lume, atât de mulți tineri. Din 2019 până în 2020, în februarie, au vent doar tineri. Veneau la sfârșitul piesei și spuneau ‘vai, ce femeie incredibilă a fost Martha Bibescu.

Ea este precum Hamlet. Întotdeauna a căutat iubirea la alții, dar nu a căutat-o în ea. A fost o femeie luptătoare. Bucuroasă că nu am uitat-o. Despre jocul meu ar spune că am făcut o mai nebună. Un pic de nebunie', a spus Kira Hagi, la „Marius Tucă Show'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton