Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion: "Mă băgam cu capul sub apă, să nu mai..."

.

La opt luni de la despărțire, apar detalii neștiute din relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion. În aceeași zi în care el și-a oficializat relația cu noua iubită, cântăreața povestea în emisiunea lui Teo cum se calma după o ceartă cu fostul iubit. Lidia a spus că se încuia în baie și stătea cu capul sub apă, spre șocul total al lui Teo Trandafir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În mod evident, relația de cinci ani dintre Lidia Buble și Răzvan Simion nu a fost perfectă. Altfel nu ar fi ajuns la despărțire dacă era, însă cei doi nu au dezvăluit niciodată intimități din casa lor și nici nu au comentat motivele despărțirii. La opt luni de la ruptură și chiar în ziua în care fostul iubit a apărut, în mod oficial, cu noua parteneră, Lidia a vorbit despre scandalurile dintre ea și Răzvan.


Artista a dezvăluit în emisiunea lui Teo, de la Kanal D, că ea își transpune viața în toate melodiile pe care le cântă. Astfel, ultima ei piesă „Intens’ nu este nimic alteva decât o relatare a vieții ei amoroase din trecut.


Întrebată de Teo dacă și melodia „Sub apă’ este inspirată tot din viața ei, Lidia a recunoscut că singurul lucru care o calma după o ceartă era să se închidă în baie și să se scufunde în apă.

„Eu aveam treaba asta. În momentul în care mi se întâmpla să mă cert sau să nu fie totul roz, mă închideam și singurul loc în care efectiv mă relaxez și mă detașez de toate era să mă bag cu capul sub apa, să nu mai aud nimic.  Sunt ca o carte deschisă. Îmi dezvălui viața pe note muzicale ‘,  a mai dezvăluit Lidia Buble.


Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie:’Am avut o chimie foarte faină…’

Citește și: Lidia Buble a postat o fotografie de când avea cu 12 kg în plus.’Îmi plăceai mai mult așa’ – a fost replica fanilor

Citește și: Claudia
Pătrășcanu, dezvăluire incredibilă!Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a
oferit să o găzduiască, după ce a fost dată afară din casă!

‘Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă’


În cei cinci ani cât au fost împreună, Răzvan Simion nu a fost niciodată acasă la părinții Lidiei Buble și, mai în glumă, mai în serios, cântăreața a dezvăluit pentru VIVA! care este motivul.

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă.', declara Lidia pentru VIVA! în decembrie 2019, cu câteva luni înainte ca ei să se despartă.


„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie.„, ne-a mai spus Lidia.