Cum s-a schimbat viața Anemonei Niculescu de la A.S.I.A după divorț și de ce e singură: "Sunt în totalitate dedicată..."

 Raiciu Adriana
.

Cum s-a schimbat viața Anemonei Niculescu de la A.S.I.A după divorț și de ce e singură. Anemona Niculescu s-a căsătorit în 2010, însă mariajul a durat doar două zile. Vedeta s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, însă acum a decis să vorbească despre viața de după divorț. Iată declarațiile făcute de artistă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat viața Anemonei Niculescu de la A.S.I.A după divorț și de ce e singură. Anemona Niculescu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, când s-a lansat cu trupa A.S.I.A și juca în telenovele precum Secretul Mariei. Ulterior, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și axat pe viața personală. Îndrăgita artistă s-a îndrăgostit de un stomatolog din Constanța, care locuia în Marea Britanie. Cei doi s-au căsătorit civil în 2010, la Londra, însă mariajul nu a durat prea mult.

anemonaanemona

Cei doi au divorțat după doar două zile, iar vedeta declara atunci că a simțit că a luat o decizie greșită și a fost nevoită să remedieze situația. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre perioada care a urmat după separare, dar a precizat și motivul pentru care este singură la momentul actual.

Citește și:În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu:'Eram ca niște roboți'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Anemona de la ASIA.Are un fiu în vârstă de 5 ani

Citește și: „Fericită lângă un bărbat puternic’. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentines Day

Citește și: Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv: „E mai bine…'

Cum s-a schimbat viața Anemonei Niculescu de la A.S.I.A după divorț și de ce e singură

Anemona Niculescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se ocupe îndeaproape de educația fiului ei.

'Am preferat să stau în liniște. Nu îmi place să apar la evenimente mondene. Sunt o persoană liniștită și retrasă. De aceea nu m-ați mai văzut, în afara muncii pe care o fac pe plan muzical', a povestit Anemona, solista trupei A.S.I.A, potrivit Fanatik.

Totodată, îndrăgita artistă a recunoscut că nu și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiului ei. Este dedicată în totalitate copilului și meseriei.

'Nu am un partener acum. Sunt în totalitate dedicată copilului și meseriei mele. Este o parte personală separarea de tatăl copilului meu, de asta nu am discutat niciodată despre lucrurile acesta și nici nu o să vorbesc', a conchis Anemona de la A.S.I.A, potrivit sursei citate anterior.

Anemona, declarații despre fiul ei

De asemenea, în cadrul unui interviului, Anemona a mai vorbit și despre fiul ei de nouă anișori.

'Este fanul nostru, al trupei A.S.I.A. O să-l iau cu mine la concerte, probabil, când o să avem evenimente ca să guste puțin din viața aceasta agitată de artist, pentru că își dorește să-mi calce pe urme. Vreau să realizaze și să se gândească bine dacă îi place sau nu. Să vadă că este obositor, că stai mult pe drumuri. Nu este doar momentul în care urci pe scenă, sunt mult mai multe lucruri în spate', mai spune aceasta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton