Cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express: „Zici că era Revelionul. Trebuia să facem împreună, dar...”

.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii celui de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express'. În finala reality show-ului, cei doi s-au duelat cu echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan, reușind să intre în posesia premiului de 30.000 de euro. Recent, comedianții au spus cum au sărbătorit victoria de la America Express și care au fost cele mai dificile momente din competiție. Iată cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost desemnați câștigătorii celui de-al cincilea sezon al emisiunii America Express. Cei doi concurenți au avut de parcurs un traseu de 7000 de kilometri, prin Guatemala, Mexic și Columbia. Pe parcursul edițiilor, aceștia au fost supuși unor probe dificile și au întâmpinat tot felul de pericole în calea lor. După două luni petrecute departe de familie, Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au întors în România și au povestit cum au sărbătorit victoria.


Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu sunt doar parteneri de scenă, ci și buni prieteni. Cei doi spun că s-au diferențiat de celelalte echipe de la America Express prin faptul că au depășit situațiile delicate prin simțul umorului și susținere reciprocă, ceea ce le-a adus un avantaj competitiv.

Citește și: „Ne-au ajutat să ajungem în finală'. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, adevărul despre alianțele de la America Express 2023


Citește și: Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: „Noi, de acasă de când am plecat, am zis că…'

Citește și: Survivor România 2023. Antonia și Alex Velea au susținut un concert în junglă, pentru concurenți

Citește și: Ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru carieră: „Unele femei fac compromisuri cu corpul lor’

Cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express


Întorși acasă, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și-au propus să sărbătorească cum se cuvinte finala emisiunii America Express. Inițial, cei doi plănuiau să se întâlnească într-un club, însă au renunțat la această idee. Nelu Cortea spune că a petrecut timp cu soția lui, în timp ce Cătălin Bordea a mers la o cină organizată de prietenii lui.

„Nu, trebuia să facem împreună la club, dar, până la urmă, am făcut-o împreună, dar separat cumva, pentru că era deja show la club, biletele vândute. Eu voiam să stau cu nevasta mea, nevasta mea nu voia să plece de acasă, că dormeau copiii și a fost mai bine așa’, a spus Nelu Cortea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


Eu am fost la niște prieteni foarte buni, ne-am întâlnit acolo, am gătit niște creveți. Ei au băut vin, eu am plâns, zici că era Revelionul, la un moment dat’, a completat Nelu Cortea.

Ce provocări au întâmpinat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express


Cei doi concurenți de la America Express spun că nu le-a fost ușor să găsească comoara El Dorado. Echipele finaliste au trebuit să găsească cheia care deschide ultima comoară din Cartagena de Indias.

„Trebuia să găsim comoara El Dorado. Ne-am panicat. Ce comoară? (…) În ziua aia, eram pe drum de 12-13 ore. Nu aveam în cap dacă se potrivește cheia’, a spus Cătălin Bordea.

Nelu Cortea recunoaște că a suferit de dorul familiei, mai ales că nu a comunicat, timp de două luni, cu soția și copiii: „Au fost atâtea emoții, mai ales că știam că e finala și știam că avem voie cu telefoane, că în sfârșit, ne vedem familia, terminăm aventura asta. Aveam impresia că au trecut cinci luni’.

Sursa foto: Facebook