Cum și-a sărbătorit Meghan Markle fiul de ziua lui de naștere. Tatăl lui Archie, Prințul Harry, s-a grăbit să ajungă acasă de la încoronarea Regelui Charles

.

Toată lumea s-a întrebat cum și-a sărbătorit Meghan Markle fiul de ziua lui de naștere. Chiar în ziua încoronării Regelui Charles, Archie, băiatul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, a împlinit patru ani. Din acest motiv, în presa străină s-a scris că tatăl lui s-a grăbit să se întoarcă acasă, în California, pentru a nu rata aniversarea. Iată câteva imagini de la petrecere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ziua încoronării Regelui Charles a coincis cu ziua de naștere a fiului lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Micuțul Archie a împlinit patru ani și a fost sărbătorit cu mare fast de mama lui, care a hotărât să rămână acasă și să nu-și însoțească soțul la încoronarea tatălui lui. Iată cum și-a sărbătorit Meghan Markle fiul de ziua lui de naștere!

Sâmbătă, 6 mai, a avut loc unul dintre cele mai așteptate momente: încoronarea Regelui Charles. La eveniment au luat parte sute de personalități. Oamenii au remarcat însă imediat faptul că Meghan Markle, soția Prințului Harry, nu a participat la eveniment. Astfel, ea a avut timp să se ocupe de aniversarea de patru ani a primului său născut, fiul ei, Archie.


Citește și: Cum a fost surprinsă Meghan Markle în timp ce Familia Regală sărbătorea încoronarea regelui Charles. Imagini neașteptate cu ducesa de Sussex

Citește și: Prințul Archie și Prințesa Lilibet, copiii lui Harry și ai lui Meghan Markle, au primit oficial titluri regale: „Pot confirma că…'

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Cum arată acum și ce urare i-a făcut prezentatorul: „Te iubesc, prima mea minune…'

Citește și: Cine este Cristina, soția lui Florin Dumitrescu. Are 39 de ani și e cu 5 ani mai mare decât el: s-au cunoscut în timpul unui interviu


Cum și-a sărbătorit Meghan Markle fiul de ziua lui de naștere

Potrivit presei străine, acesta este și motivul pentru care Prințul Harry s-a grăbit foarte tare pentru a se întoarce acasă, în California, după ce a participat la încoronarea tatălui său în Marea Britanie.

Astfel, Prințul Harry ar fi stat în Marea Britanie doar 28 de ore, scrie The Sun. Aceeași sursă mai scrie că, în tot acest timp, Meghan Markle s-a ocupat în detaliu de aniversarea fiului lor, Archie, planificându-i o petrecere discretă.


Tatăl lui Archie, Prințul Harry, s-a grăbit să ajungă acasă de la încoronarea Regelui Charles

La aniversarea lui Archie au luat parte doar bunica lui, mama ducesei de Sussex, și o prietenă apropiată de-ale lui Meghan Markle. Și mezina cuplului, prințesa Lilibet, a participat la petrecerea fratelui ei, Archie, fiindu-i alături la împlinirea celor 4 ani.

Meghan Markle a marcat aniversarea lui Archie prin diferite decorațiuni pe care le-a folosit pentru a decora casa în care locuiește alături de Prințul Harry în Statele Unite ale Americii. Ducesa de Sussex a folosit multe baloane colorate și panglici. De asemenea, micuțul Archie a avut și tort, unul de lămâie, iar prăjitura a fost gătită chiar de mama lui, Meghan Markle.


Ce s-a întâmplat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles

La încoronarea Regelui Charles, Prințul Harry a stat departe de fratele său. Acesta a stat pe al treilea rând, la două rânduri în spatele fratelui său, Prințul William.


Se pare că aceasta ar fi fost și dorința Regelui Charles, ca Prințul Harry și Prințul William să stea cât mai departe, pentru a nu se crea noi detalii ale dramei din Familia Regală.

În plus, după încoronarea Regelui, Prințul Harry a plecat de unul singur. Ba mai mult, acesta nu a avut vreun rol formal în cadrul ceremoniei și a venit îmbrăcat într-un costum simplu.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Fanatik, Hepta