Cum au sărbătorit Lavinia Petrea și soțul ei, Romulus Varga, cei 8 ani de căsnicie: „De data asta nu...”

.

Cum au sărbătorit Lavinia Petrea și soțul ei, Romulus Varga, cei 8 ani de căsnicie. Prezentatoarea TV și cunoscutul procuror formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia sunt părinții a trei copii, un fiu și două fiice, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) și Karin (3 ani). În vara anului trecut, cei doi soți au împlinit opt ani de mariaj și au decis să sărbătorească într-un mod inedit. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum au sărbătorit Lavinia Petrea și soțul ei, Romulus Varga, cei 8 ani de căsnicie. Lavinia Petrea și procurorul Romulus Varga trăiesc o poveste de dragoste de un deceniu. Recent, prezentatoarea TV a făcut câteva declarații despre căsnicia ei, dar și despre modul în care păstrează un echilibru între viața profesională și cea de părinți. În urmă cu ceva timp, jurnalista mărturisea că între ea și soțul ei a fost dragoste la prima vedere și descria prima lor întâlnire ca fiind una „formală’. De-a lungul timpului, prezentatoarea de la ProTV nu și-a expus foarte mult căsnicia, având în vedere că profesia soțului ei impune discreție.


După 10 ani de relație, prezentatoarea TV recunoaște că soțul ei încă o surprinde pe zi ce trece. Deși ambii au cariere solicitante, iar viața cu trei copii le ocupă destul de mult timp, aceștia nu au renunțat la momentele în noi.

Citește și: Cine este soțul prezentatoarei de știri Lavinia Petrea. Romulus Varga este celebrul procuror din cazul Elodia


Citește și: Lavinia Petrea, interviu inedit după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Mereu se bazează pe ajutorul soţului – EXCLUSIV

Citește și: Românii cu venituri mici vor primi un ajutor de la stat de 1.400 de lei, pentru plata facturilor

Citește și: Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea: „N-am mai trecut niciodată prin așa ceva’

Cum au sărbătorit Lavinia Petrea și soțul ei, Romulus Varga, cei 8 ani de căsnicie


Pentru aniversarea celor 8 ani de căsnicie, Lavinia Petrea și Romulus Varga au ales să sărbătorească acasă, alături de copii, în detrimentul unei cine romantice. Cei doi soți au improvizat un moment special, de care prezentatoarea își amintește cu mare drag.

„De data asta nu, nu a fost o cină romantică, a fost o cină care s-a terminat amuzant acasă. Am avut foarte multe lucruri de făcut care au vizat sănătatea copiilor și ei au fost cei mai importanți. Aveam totuși acasă papanași și soțul meu a improvizat și o lumânare chiar și a pus-o în acel papanaș. Eu auzeam că se cântă la mulți, eram în altă cameră și în living se cânta la mulți ani. Ce se întâmplă? Ne-am distrat toți 5 așa’, a dezvăluit prezentatoarea, potrivit unica.ro.


„Pe zi ce trece, îi mai descopăr alte și alte calități’

Lavinia Petrea recunoaște că este la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Prezentatoarea de la ProTV a vorbit despre calitățile soțului ei, mărturisind că, pe zi ce trece, este tot mai fascinată de modul în care Romulus Varga își îndeplinește rolurile de tată și soț.

„Sunt multe calități, dar ceea ce mă fascinează la el – întotdeauna a fost așa, dar parcă pe zi  ce trece când îi mai descopăr alte și alte calități –  mă fascinează la el faptul că ar fi putut face orice altă meserie și să se priceapă la fel de bine. Are o capacitate extraordinară de a acumula informații. Atunci când vrem să facem tot felul de lucruri pentru noi, îl văd că se documentează puțin și apoi știe de parcă zici că se ocupa cu asta. Și mă inspiră lucrul acesta la el. Apoi apreciez naturalețea cu care face absolut orice, inclusiv felul în care se implică în creșterea copiilor. La el totul este natural.


Mă întreb uneori cum poate să plece așa la 4 ace, în costum și cravată, că poate are o ședință și cu 3 copii după el să îi lase la grădiniță, să-i lase la școală și să nu fie stresat. Adică mă văd pe mine așa aranjată să trebuiască să merg la un eveniment, dar înainte să fac ceva cu copiii, mi se pare complicat. La el, totul e așa, firesc. Are o relaxare și asta mă inspiră la el foarte mult’, a adăugat prezentatoarea, potrivit sursei citate.


„Sunt și sunt mândră și mulțumită de mine’

În luna iulie, Lavinia Petrea a împlinit vârsta de 40 de ani. Prezentatoarea TV a făcut câteva mărturisiri despre schimbările care s-au produs în viața ei, odată cu înaintarea în vârstă. Cu multă sinceritate, aceasta a susținut că este mândră de parcursul avut până acum și speră ca lucrurile să evolueze la fel și în următorii ani.

„Cred că mă simt mai responsabilă, 40 parcă schimbă puțin lucrurile din punctul acesta de vedere. Ești o femeie matură și faci așa o evaluare cam pe unde te afli, cel puțin asta am făcut eu cu mine. Slavă Domnului că mi-e bine și sunt foarte mulțumită, dar asta vine cu niște responsabilități. Mai ales când ești să zicem persoană publică, persoane publice suntem destul de multe, pentru că avem și pârghiile necesare la îndemână și mă refer aici la social media.


Sunt fericită că pot să zic că sunt bine așa cum sunt și sunt mândră și mulțumită de mine și Doamne ajută să pot spune asta și peste alți 10 ani. Lucrurile au devenit mai ușoare, pentru că nu mai avem chiar copil foarte mic. Cea mai mică are 4 ani deja, lucrurile au intrat pe alt făgaș. Avem un singur copil la grădiniță și doi la școală. Ei sunt cea mai mare și cea mai frumoasă realizare a noastră’, a încheiat prezentatoarea de la ProTV.

Sursa foto: Facebook