Cum s-a înțeles Adina Halas cu Mircea Badea, pe vremea când lucra ca asistentă TV în emisiunea lui: „Este un om foarte empatic, săritor. Eu îl văd...”

.

Adina Halas este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Fosta asistentă TV și-a făcut dubutul în televiziune la o vârstă fragedă și are o biografie impresionantă. În urmă cu mulți ani, aceasta a colaborat cu Mircea Badea în cadrul emisiunii „Noaptea târziu' și a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu prezentatorul TV. Iată ce declarații a făcut aceasta despre soțul lui Carmen Brumă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Încă din copilărie, Adina Halas a cochetat cu televiziune și s-a remarcat, de-a lungul carierei, la numeroase emisiuni. La numai 7 ani, aceasta a recitat la televizor, la „Cântarea României’, poezii cu Ceaușescu. Înainte de a împlini 18 ani, vedeta a participat la un casting și a devenit asistenta lui Mircea Badea alături de Carmen Brumă.

Puțini sunt cel care știu că între Adina Halas și Carmen Brumă există o strânsă relație de prietenie. Cele două s-au cunoscut în urmă cu aproape 30 de ani și au fost asistente TV în emisiunea „Noaptea târziu’, moderată chiar de Mircea Badea. Deși nu mai sunt colege de platou, cele două continuă să se susțină reciproc și obișnuiesc să meargă în vacanțe cu familiile.


Citește și: Cum a rezistat prietenia de 20 de ani dintre Adina Halas și Carmen Brumă și ce relație este între copiii lor: „Și băiatul ei, dar și al meu…'

Citește și: Carmen Brumă și Adina Halas renunță la dietă, în vacanță: Căutăm dulciuri locale, avem derapaje controlate’ / EXCLUSIV

Citește și: Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe…'Ce promisiune emoționantă i-a făcut fetiței

Citește și: Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Artistul recunoaște că e mai dur cu ei, decât soția sa: „Bunelu, termină cu armata asta!’ / EXCLUSIV


Cum s-a înțeles Adina Halas cu Mircea Badea

Adina Halas spune că a avut o colaborare extraordinară cu Mircea Badea, pe vremea când era asistentă TV în emisiunea lui, „Noaptea Târziu’. Potrivit acesteia, prezentatorul TV este empatic și răbdător, descriindu-l drept un „mentor extraordinar’.

„Cu Mircea se lucrează extraordinar de ușor. Înțelege foarte bine faptul că nu poate să pretindă de la colaboratorii lui același lucru pe care el îl are în minte. Și are răbdare sau spune ce așteaptă.


Pentru noi a fost un îndrumător extraordinar, un mentor. Erau foarte puțini care făceau divertisment. El a avut răbdare cu noi. Nu s-a băgat. Ne-a ajutat atunci când i-am cerut sfatul. Este un om foarte empatic, săritor. Eu îl văd un om cu foarte mult bun simț. El este partenerul surorii mele, prietenei mele’, a declarat Carmen Brumă, potrivit fanatik.ro.

Cum s-au cunoscut Adina Halas și Carmen Brumă

Adina Halas și Carmen Brumă s-au cunoscut la un casting pentru o emisiune, iar de atunci sunt de nedespărțit.


„Suntem prietene de aproape 27 de ani. Noi ne-am cunoscut la agenția de modelling a lui a lui Liviu Ionescu. Eu aveam aproape 17, ea avea 19. Țin minte că a venit Carmen cu părul ei flamboiant așa, și cu energia ei bună. Avea o geacă de piele gen sacou. S-a așezat lângă mine, eram la un casting și am început să stăm de vorbă. Carmen nu se aruncă ușor în relații, nici eu.

A fost o chestie de chimie. Când făceam matinal împreună era normal să avem tot felul de tensiuni. Când se întâmpla asta, una dintre noi venea și îi spunea celeilalte. O dată pe an, noi ieșeam, stăteam la cafea și fiecare scotea ce avea din ea ce avea de scos. Nu ne întrerupeam. Nu ne acuzam. Stăteam vreo 5 ore la cafea și acolo se încheia’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Adina Halas face parte din generația primelor asistente TV

„Eu fac parte din generația care a furat meserie. Am învățat ce înseamnă munca din spatele unei producții tv. Am ajuns la un casting. Ulterior am fost selectată pentru late-night show Noaptea târziu cu Mircea Badea împreună cu Carmen Brumă. Acolo ni s-a dat șansa să fim implicate și am ajuns redactori. (…)


Noi am fost primele asistente tv. Pe noi ne-a onorat foarte tare. Țin minte că e existat o discuție de un casting, dar noi eram deja pe tarla la Antena 1. Am fost alese și pentru că noi aveam chimia asta. Noi eram un pachet’, a încheiat Adina Halas.

Sursa foto: Facebook