Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din Capitală: „Suntem cele mai puternice din țară”

 Ifrim Georgiana
.

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu s-au filmat împreună la un restaurant de lux. Cele două se cunosc de o bună perioadă de timp, fiind prietene de peste 15 ani. Recent, pe TikTok, a apărut un videoclip care le surprinde pe acestea într-un restaurant de lux din București. Întrebarea lansată de acestea urmăritorilor a pus pe toată lumea pe gânduri, având în vedere faptul că impresara de fotbal a intrat în politică. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din Capitală. În urmă cu 14 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană l-au botezat pe Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf. Cele două sunt legate de o prietenie veche și se întâlnesc ori de câte ori au ocazia. După anunțul divorțului dintre antrenorul de fotbal și agentul FIFA, Adriana Bahmuțeanu a intervenit, susținând că își face griji pentru modul în care Bebeto ar putea fi afectat de separarea părinților. Recent, fosta prezentatoare TV și Anamaria Prodan au luat cina împreună și s-au filmat într-o ipostază neașteptată.

bahmu-1bahmu-1

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu s-au filmat împreună la un restaurant de lux. În urmă cu puțin timp, impresara de fotbal a intrat în politică, susținând că va milita pentru drepturile femeilor din România. Ipostaza în care a fost surprinsă cu Adriana Bahmuțeanu i-a pus pe gânduri pe urmăritori, care s-au întrebat dacă cele două s-au „aliat'.

Citește și: Anamaria Prodan s-a pozat alături de Diana Șoșoacă. Ce mesaj a transmis impresara:”Surprize, surprize…”

Citește și: Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:”O să vă divulg un mare secret”. Sexy impresara a fost avertizată de mama ei

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni'

Citește și: Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani:”Un moment foarte greu”

Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din Capitală

Recent, fosta prezentatoare TV și impresara de fotbal s-au întâlnit la un restaurant din Capitală. Acestea s-au bucurat de o cină împreună și au imortalizat momentul printr-un videoclip postat pe TikTok. Acestea au lansat și o întrebare neșteptată, care a generat un val de reacții din partea urmăritorilor.

„Oglindă-oglinjoară, suntem cele mai frumoase din țară și mai puternice din țară? Așteptăm opinii! Așteptăm părerile dumneavoastră', au spus cele două în videcolipul postat pe TikTok.

Videoclipul a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii, dată fiind popularitatea de care se bucură cele două.

Cum au reacționat urmăritorii

Întrebarea lansată de cele două a generat o mulțime de răspunsuri din partea urmăritorilor. Părerile au fost împărțite, astfel că o parte dintre internauți s-au bucurat să le vadă pe cele două împreună, în timp ce alții le-au adresat cuvinte nu tocmai laudative.

„Ana Maria și Adriana. Respect pentru 2 femei puternice', „Sunteți niște suflete frumoase și la interior și la exterior…și puternice…nu există…Dumnezeu să va binecuvânteze', „Sunteți două femei care știți ce vreți de la viață, felicitări!', au fost câteva dintre comentariile de apreciere.

Pe de altă parte, cele două nu au scăpat nici de valul critici: „Ați vrea voi, nici poveste', „S-a spart oglinda', „Tusea și junghiul!', „Frumoase, dar vă leapădă bărbații', „Bine că aveți imaginația așa bogată', „Nuuuu! Cele mai mahalageoaice'.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton