Cum s-au distrat Brigitte și Florin Pastramă la nunta lor. Colegii de la "Ferma" le-au fost alături!

.

Luni, la Primăria orașului Voluntari, prietenii și familia le-au fost alături lui Brigitte și Florin Pastramă, care au devenit o familie. Mai apoi, fericiții miri și invitații lor au dat o petrecere într-o locație selectă din București, unde au sărbători fericitul eveniment alături de apropiații lor.


Deși, inițial, s-a crezut că povestea de dragoste dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă este doar un scenariu menit să condimenteze episoadele de la reality-show-ul Ferma, iată că povestea lor de dragoste, materializată pe platourile emisiunii, s-a mutat în realitate și, spre uimirea tuturor, a fost consfințită în fața ofițerului stării civile. La începutul acestei săptămâni, emoționați și extrem de fericiți, Brigitte și Florin au devenit familia Pastramă, ceremonia civilă fiind transmisă în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.


„Sunt foarte fericită și împlinită'

După aceea, Florin și Brigitte și-au invitat prietenii și familiile într-un local select din Capitală, unde au sărbătorit evenimentul cu șampanie, meniu fine dining – preparate italienești, vită Black Angus, tort spectaculos

– și muzică de calitate.  Alături le-au fost toți prietenii apropiați și familiile, dar și colegii de la Ferma, printre care și Otniela și Ioana Belbiță sau „banditele din Fermă', după cum le-a spus, zâmbind, Brigitte, care a povestit că a rămas în relații foarte bune cu toți colegii.


Vizibil emoționați, chiar și la câteva ore după ce au spus ceva, cei doi proaspăt însurăței s-au sorbit din ochi toată seara. „Când iubești, ai emoții. Cum să nu ai emoții când o iei pe Brigitte de soție? Încă nu realizez că a devenit doamna Pastramă, dar îi mulțumesc că mi-a dăruit sufletul ei. Sunt foarte fericit', a declarat Florin Pastramă, completat de proaspăta lui soție, care a spus, la fel de emoționată: „Sunt foarte fericită și împlinită'.

Foto: Instagram, captură PRO TV