Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

.

Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Fosta balerină și tatăl copilului ei s-au iubit în secret timp de 16 ani, iar din relația lor a rezultat un băiat, pe nume Edan. În anul 2011, între cei doi a izbucnit un scandal de proporții, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal fiind implicat într-un proces de paternitate. La acea vreme, Victor Pițurcă a refuzat să recunoască paternitatea fiului lor, așa că Vica Blochina l-a acționat în justiție. În cele din urmă, magistrații i-au dat dreptate fostei balerine, iar sportivul a fost obligat să achite o pensie alimentară imensă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație extraconjugală din care a rezultat un băiat, care acum are vârsta de 14 ani. După procesul de paternitate și scandalurile în care au fost implicați, cei doi au rupt legătura și nu și-au mai vorbit. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în urmă cu un an. La acea vreme, fosta balerină de la clubul „Melody’ a fost invitată în podcastul „În Oglindă’, acolo unde a vorbit despre relația cu tatăl copilului ei. Aceasta a susținut că Victor Pițurcă a început să se implice în viața băiatului lor și că petrece mai mult timp cu acesta. Mai mult, Edan s-a mutat cu tată lui, decizia aparținându-i adolescentului.


Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Ani la rând, cei doi nu și-au vorbit, iar fosta balerina l-a acuzat pe Victor Pițurcă că refuză să se implice în viața fiului lor. În plin proces de paternitate, Vica Blochina declara: „Ce am putut să fac eu ca mamă, am făcut. Dar nu pot să-l oblig să-și iubească copilul’.


Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui:„M-a refuzat. E foarte grea…’

Citește și: Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă:„Nu vreau să se facă fotbalist, vreau…’

Citește și: Ce va face Florica Baboi cu banii câștigați la Chefi la Cuțite, sezonul 10:'Premiul o să-l investesc în…'

Citește și: Gică Popescu și Florin Răducioiu, reacții după gestul obscen al portarului Argentinei, la Campionatul Mondial:'Am rămas consternat'


Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă

Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Pe vremea când avea 20 de ani, Vica Blochina s-a mutat în România, vedeta fiind originară din Lituania. O bună bucată de vreme, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Potrivit spuselor acesteia, localul era frecventat de persoane importante din România, între care se numără Ion Iliescu, Năstase, Viorel Cataramă, Călin Popescu-Tăriceanu, dar și Gigi Becali.


Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, în ciuda diferențței de vârstă de 19 ani. La acea vreme, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal avea 39 de ani și era căsătorit, Maria Pițurcă fiindu-i parteneră de viață și astăzi.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!’, a declarat Vica Blochina, în podcastul „Fiță cu Adiță’.


Fostul fotbalist nu și-a recunoscut copilul

Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. În 2011, Vica Blochina l-a acționat pe Victor Pițurcă în instanță, cerându-i să recunoscă oficial paternitatea fiului lor, Edan. După şase termene de judecată, în noiembrie anul trecut, magistraţii i-au dat dreptate fostei balerine şi au dispus ca antrenorul să-i achite copilului o pensie alimentară de aproape 9.000 de euro pe lună, plus încă 100.000 de euro retroactiv.

În cadrul aceluiași podcast, Vica Blochina a susținut că a renunțat la suma pe care trebuia să o primească de la tatăl copilului ei, fiind condiția ca acesta să aibă o relație apropiată cu Edan.


„Mi s-a impus să renunț la pensie, care era mare, de 10 mii de euro pe lună. Mi-a zis că îmi va da o sumă foarte mică de bani, dar că va avea o relație cu copilul. Ne-am dus la notar, el a pus pe foaie o pensie foarte mică, de 10 ori mai mică decât cea pe care o obținusem în instanță, și am semnat’, a completat Vica.


Edan s-a mutat cu tatăl lui

Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. În luna martie, fosta balerină susținea că băiatul ei s-a mutat cu Victor Pițurcă. Aceasta nu s-a opus deciziei luate de adolscent, susținând că acest moment i-a cauzat depresia.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă.


Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună’, a declarat aceasta.

Sursa foto: Arhiva Viva!