Cum s-au cunoscut Roxana Dobre și Florin Salam: „Ne-am așezat la masă și...”

.

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam. Soția cântărețului de manele a povestit despre începuturile relației cu acesta. După 8 ani împreună, cei doi au decis să se căsătorească și au făcut cununia civilă pe malul mării, așa cum și-au dorit. Aceștia au împreună trei copii, respectiv două fetițe și un băiețel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


După ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam se înțeleg la fel de bine. Cântărețul se declară un bărbat împlinit având alături o familie minunată. După moartea fulgerătoare a primei sale soții, Fănica, Florin Salam și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre. Pe 1 iunie, aceștia s-au căsătorit civil și religios. Petrecerea de nuntă a fost una fastuoasă, iar celor doi miri le-au fost alături sute de invitați. Se pare că artistul a fost cel care a avut grijă ca fiecare detaliu să fie pus la punct pentru unul dintre cele mai importante momente din viața sa.


Invitată la podcastul Taclale, Roxana Dobre a declarat că prima întâlnire cu soțul ei a avut loc într-un cadru special. Iată cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam!

Citește și: Roxana Dobre, reacție dură după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam:„În ce lume putem trăi’

Citește și: Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști, pentru percheziții.Ce au constatat oamenii legii 


Citește și: Celebrul DJ Markus Schulz și soția lui româncă și-au botezat fiul în România:'Evenimentul a fost restrâns'

Citește și: Bianca Drăgușanu a comentat scandalul provocat de George Buhnici:„Femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită’

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam. Cum s-au cunoscut

Roxana Dobre a povestit că, în urmă cu opt ani, o prietenă de la acea vreme a fost cea care i-a făcut cunoștință cu Florin Salam. Aceasta a mărturisit că între ei a existat o conexiune imediată și au discutat încontinuu câteva ore bune.


„Ieșisem într-o zi la alergat în parc și una din fostele mele prietene i-a trimis o poză cu noi. El m-a văzut pe mine și ne-a chemat pe toate la Rin. El stătea acolo în acea perioadă. Ne-am așezat la masă și vreau să spun că am vorbit încontinuu, trei, patru ore. Nu mai conta cine era acolo. Aveam o limbariță… Parcă îl cunoșteam de o viață. M-am descărcat, l-am simțit așa…

Se făcuse foarte târziu, se răcise grișulețul pentru mine, cum se spune, pentru că eu am avut mereu un respect foarte mare pentru părinții mei și am decis să las toată gașca acolo și să plec. «Cum să pleci singură, la ora asta?», mi-a zis Florin. „Îmi iau un taxi!’. „Lasă, să te ducă un șofer din partea mea acasă!’ și am acceptat’, a povestit Roxana Dobre, potrivit cancan.ro.


Cei doi s-au reîntâlnit de ziua mamei ei

Roxana Dobre a susținut că l-a reîntâlnit pe Florin Salam câteva zile mai târziu, la o terasă. Aceasta se afla la aniversarea mamei sale. În acea seară, cei doi au stabilit să meragă împreună la mare. Însă, înainte de vacanța în doi, bruneta a plecat câteva zile pe litoralul românesc, însoțită de o altă prietenă.

Eram cu ai mei, sărbătoream cu câteva persoane apropiate. Mă sună prietena mea, Lavinia și îmi zice «hai nu vii aici? Că e și Florin». Și chiar ai mei m-au dus la terasa unde erau ei și tot așa am vorbit foarte mult. Programasem să mergem la mare câteva zile, dar nu aici. În Bulgaria’, a susținut aceasta, potrivit sursei citate mai sus.


„Îi e rău lui taică-tu’

Ajunsă la mare, Roxana Dobre a fost sunată de către mama sa, care a anunțat-o că tatăl său nu se simte bine și că a fost preluat de o ambulanță. Aceasta a fost sfătuită de prietena sa să ia legătura cu Florin Salam pentru a o ajuta să-l transfere pe părintele său la alt spital.


„Și aveam așa o stare, o neliniște. Am ajuns la mare, era atît de urât, o vreme urâtă… Am mers în cameră am dormit puțin și când m-am trezit am sunat-o pe mama, care mi-a spus că tata nu se simte bine, că-l doare capul și a chemat Salvarea.

După, am ieșit afară, iar una dintre nepoatele Paulei voia să se dea cu telegondola. Eu nu mă urcasem în viața mea. Și acum, ca să nu se suie Paula, că era cu burta la gură, am zis că mă dau eu.

Țin minte când m-am urcat, mi-a sunat telefonul. Plângea maică-mea. «Acum iei un taxi, ceva și te întorci, îi e rău lui taică-tu». Mi s-a părut plimbarea aia cu gondola o veșnicie‘, a povestit Roxana Dobre.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!