Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui. De ce nu s-au mutat încă împreună: „Sunt și unele lucruri complicate”

.

Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui. De curând, creatorul de încălțăminte a postat, pe rețelele de socializare, câteva imagini cu noua lui parteneră. Cei doi formează un cuplu de câteva luni și au planuri serioase de viitor. Recent, fostul soț al Iuliei Albu a vorbit despre prima întâlnire cu iubita sa, dezvăluind, totodată, și motivele care îi împiedică să locuiască împreună. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui. De când a divorțat de Iulia Albu, creatorul de încăltăminte nu a mai fost văzut la brațul altei femei. Acum, se pare că Mihai Albu iubește din nou, partenera acestuia având profesia de medic chirurg. Imediat după oficializarea relației, designerul a declarat că nu dorește să ofere prea multe detalii despre iubita ta, fiind dorința exprimată a acesteia. Într-un interviu recent, Mihai Albu a spus cum a întâlnit-o pe actuala sa parteneră și a subliniat faptul că, deocamdată, le este imposibil să se mute împreună.


Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui. Partenera creatorului de pantofi nu este o persoană publică, motiv pentru care își dorește să stea departe de lumina reflectoarelor. Iulia Albu a descris-o drept o „doamnă respectabilă’ și speră ca influența ei asupra lui Mihai Albu să fie „puternică’.

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu:„Doamna pare o persoană…’. Creatorul de pantofi are planuri de căsătorie


Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Mihai Albu:'Îi voi da numele meu de familie'

Citește și: De ce a fost TJ Miles arestat în Canada:'Prima dată când m-au prins…'

Citește și: La ce alimente a renunțat Andra. A slăbit spectaculos în timp record:'Mi-am propus să nu mai…'

Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui

Designerul a vorbit despre modul în care a cunoscut-o pe actuala sa iubită. Întâlnirea celor doi a fost facilitată de câțiva prieteni comuni, în urmă cu câteva luni. Acesta a mai subliniat faptul că partenera sa este o fire discretă și nu își dorește să aibă apariții publice.


Mai mult, se pare că mama lui Mihai Albu a făcut cunoștință cu iubita designerului, dar și cu fiica acesteia și se înțeleg cât se poate de bine.

„Iubita mea este o femeie foarte discretă, nu vrea să apară. Am cunoscut-o în urmă cu câteva luni prin intermediul unor prieteni comuni. Ea are o fetiță de 7 ani și mama a cunoscut-o și pe cea mică, nu doar pe ea. Se înțeleg foarte bine toate trei, fapt ce mă bucură mult’, a declarat Mihai Albu, potrivit click.ro.


„Momentan nu locuim împreună’

În prezent, Mihai Albu și iubita lui nu locuiesc împreună, dar acest lucru face parte din planurile de viitor ale cuplului. Având în vedere că designerul o îngrijește pe mama sa, iar partenera acestuia are o fetiță, cei doi vor să facă lucrurile calculat și la momentul oportun.

 „Momentan nu locuim împreună, dar avem planuri în viitorul apropiat să facem acest lucru. Sunt discuții între noi cu privire la acest aspect. Însă sunt și unele lucruri complicate. Eu trebuie să am grijă de mama, este dependentă de mine 24 din 24 de ore, ea are o fetiță de șapte ani, nu că este o problemă micuța, în ceea ce privește mutarea noastră, dar trebuie cântărite foarte bine aceste situații înainte de a face un asemenea pas. Nu este totul atât de ușor’, a adăugat Mihai Albu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook