Cum s-au cunoscut jurații de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu: "Pe Sorin nu îl știam personal, de Florin nu auzisem"

.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, cei trei jurați de la Chefi la cuțite au cucerit telespectatorii. Sunt glumeți și fac spectacol la fiecare apariție, însă adesea survin certuri și conflicte între cei trei. Care este, de fapt, relația lor și cum s-au cunoscut cei trei chefi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite îi putem admira în această formulă de nouă sezoane. Sunt extrem de îndrăgiți de public, însă puțini știu cum s-au cunoscut, de fapt, cei trei jurați.


Acum sunt prieteni și par că se cunosc de o viață, însă, înainte de a-și face debutul pe micul ecran cei trei chefi nu se cunoșteau.

Cătălin Scărlătescu: „Ne-am cunoscut la mine acasă ‘

Invitat în emisiunea online a lui Pepe, Cătălin Scărlătescu a povestit că prima întâlnire înainte de emisiune s-a petrecut la el acasă. De atunci, între cei trei s-a legat o frumoasă prietenie.


„În momentul în care am fost anunțat că o să fac parte din acel fantabulos juriu, nu îl cunoșteam nici pe Sorin. Ne-am cunoscut la mine acasă. Primul loc în care ne-am cunoscut a fost la mine acasă, ne-au ales și Dumnezeu știe cum. Pe Sorin nu îl știam, de Florin nu auzisem, încă. Dar, auzisem de Sorin, însă nu îl cunoșteam personal.’, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Dieta cu care Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a slăbit peste 50 de kilograme


Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre începuturile în bucătărie:'Un an am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone'/ EXCLUSIV

Citește și: De la cine a moștenit Chef Cătălin Scărlătescu talentul din bucătărie?'Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi'

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul’ și ce i s-a părut cel mai greu la filmări:„Mi-au garantat că…’/ EXCLUSIV

Cătălin Scărlătescu: „Florin era copilul-minune al bucătăriei’


Cătălin Scărlătescu a recunoscut că la început l-a subestimat pe Sorin Bontea, însă și-a dat seama destul de repede că vor face o echipă bună. De Florin Dumitrescu nu auzise, avea aproximativ 24 de ani la acel moment, însă i-a recunoscut de îndată talentul pe măsură.

„Pe unul dintre prietenii mei i-am întrebat <>. Păi zic că dacă e bucătar-chef asistent la hotelul ăla mare și duce un restaurant pe umeri, nu știu ce să cred, o fi vreun fraier? Florinel când ne-am cunoscut avea 23 sau 24 de ani. Era copilul-minune al bucătăriei, făcea asta din toate pozițiile. Mușca din ele.’, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.


Cătălin Scărlătescu: „Certurile noastre sunt cât se poate de reale’

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, că certurile și disensiunile dintre cei trei din cadrul emisiunii sunt cât se poate de reale.


Certurile noastre sunt cât se poate de reale. Noi nu suntem actori, nu avem cum să jucăm un conflict, ar fi evident dacă s-ar întâmpla asta, pentru că lucrurile fake nu trec ecranul, asta am învățat clar în toți anii ăștia de televiziune. Câteodată chiar ne supărăm rău unul pe altul, e greu când ai trei caractere puternice în bucătărie. Partea bună e că ne trece repede… Cred că o să rămânem în formula asta mulți ani de zile, vom ajunge un fel de Gică Petrescu ai bucătăriei‘, a spus Cătălin Scărlătescu în exclusivitate pentru VIVA.