Cum s-au cunoscut Jador și Culiță Sterp de la Survivor. Prietenia lor e în pericol, acum!

.

Culiță Sterp și Jador de la Survivor sunt prieteni vechi și s-au cunoscut prin prisma pasiunii care îi leagă, muzica. Cei doi Faimoși se învârt în aceleași cercuri, au și vârstă apropiată și au colaborat de multe ori. Însă, la Survivor, prietenia lor este în pericol!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp, în vârstă de 28 de ani, și Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, de 25 de ani, s-au cunoscut de mult și sunt prieteni de ani de zile. Jador a și declarat, la un moment dat, că lucrează cu aceeași echipă și nu întâmplător piesele lor sunt în ascensiune în topurile muzicale. Împărtășesc o rețetă comună a succesului, spun cei doi artiști.


Deși Culiță Sterp și Jador sunt foarte apropiați, competiția din Dominicană le-a pus la grea încercare prietenia. Culiță Sterp i-a spus cuvinte grele lui Jador, căruia i-a reproșat că are un comportament neadecvat la Survivor România. El spunea că Faimoșii s-au săturat de atitudinea manelistului și de jignirile sale și i-a încurajat pe toți să spună adevărul.


„Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii.

Uneori Zanni are dreptate, și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție’, spunea Culiță Sterp, despre prietenul lui, Jador, potrivit Wowbiz.ro.


Jador a explicat că nu e singurul care s-a comportat urât cu fetele și a susținut că și prietenul lui, Culiță Sterp, a jignit Faimoasele la Survivor. „Și unii dintre băieți ați făcut asta. Dacă suntem frați, fiți cu faptele, nu cu gura.

Nu ai cum să spui despre mine că sunt așa când tu ai jignit-o pe Nemeș în ultimul hal! Asta e o faptă nașpa. Eu nu aș face asta, Culiță e cântăreț și nu aș scoate lucrurile astea în evidență. Lucrurile astea nu trebuie spuse la televizor, trebuia să mă iei în junglă’, i-a spus Jador.


Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme.Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:’E multă ură între noi!’ Ce acuzații le-a adus colegilor

Jador, singur la Survivor: „Nu am nevoie de Culiță!’

Jador a luat decizia de a nu se alătura niciunui grup de la Survivor și susține că este singur în concurs, fără a aștepta ajutor sau susținere de la cineva. Nici măcar de la prietenul lui vechi Culiță.


Eu am luat decizia de a nu face parte din nici un grup pentru că eu nu am nevoie de nimeni să fiu în emisiunea asta. Eu nu am nevoie nici de Zanni, nu am nevoie nici de Culiță, nu am nevoie nici de Moro, nu am nevoie de nimeni.


Eu sunt pe cont propriu, asta mi-am dat seama din momentul din
care mi-a greșit prima persoană. Nimic nu ține pe termen lung. Echipele
astea două o să se rărească. O să iasă două trei de aici, doi trei de
aici…și într-un final eu o să rămân singur și oamenii e
posibil să se alieze împotriva mea dacă o să mă voteze publicul.
Singurul care vor să iasă sunt eu. Vor cu toții să ies eu’
, a spus Jador.