Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie: "Trebuie avut grijă la..." / A apelat la o metodă inedită

 Raiciu Adriana
.

Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie. Connect-R s-a confruntat cu depresia și anxietatea, după ce fiica lui, la doar un anișor, s-a îmbolnăvit. Micuța a trecut prin momente dificile, însă, din fericire, a reușit să se vindece. Într-un interviu, artistul a povestit cum a reușit să trateze aceste afecțiuni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie. Connect-R este unul dintre cei mai iubiți și talentați artiști din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, acesta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Misha, cea care i-a dăruti o fetiță superbă, pe Maya. Însă, la vârsta de doar un an, micuța a trecut prin momente cumplite, din cauza unui vaccin.

connect-2connect-2

La momentul respectiv, artistul s-a confruntat cu depresia, fiind profund afectat de cele întâmplate cu fiica lui. „S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricirile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru', spunea Connect-R acum ceva vreme în cadrul unui interviu.

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Connect-R cu banii câștigați din primul concert: 'Mi-a zis mama…'

Citește și:„Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem'. Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire

Citește și:Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV? Imaginea postată de actor a stârnit un val de reacții: „Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine'

Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie

Din fericire, Maya a depășit perioada dificilă și s-a vindecat, iar artistul a reușit să trateze și el depresia și anxietate, afecțiuni cu care se tot confrunta. În cadrul interviului acordat fostului preot Daniel Balaș, Connect-R a povestit cum a reușit să se vindece și care au fost pașii pe care i-a urmat în acest proces.

„În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia «simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti», că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia «gol în stomac» când te ia frica.
Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet. Alergatul îţi oxigenează întregul organism, dar are şi alt beneficiu.

În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 litri jumătate de apă pe zi.În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunțarea la mâncarea procesată, prăjeli. Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume', a explicat Connect-R.

„Aş recomanda meditaţiile ghidate”

Totodată, Connect-R își îndeamnă fanii să se roage cât mai mult, întrucât și asta îi va ajuta să se vindece de anxietate și depresie.

„Sufletul: aici intervin rugăciunea şi meditaţia. În rugăciune Îi vorbeşti lui Dumnezeu, în meditaţie Îl asculţi pe Dumnezeu. Aş recomanda meditaţiile ghidate', a adăugat Connect-R.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton