Cum s-a schimbat viața Anisiei Gafton după ce a câștigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce spune despre banii primiți: ”Nici o zi nu-ți ajung”

.

Cum s-a schimbat viața Anisiei Gafton după ce a câștigat 'Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina umoristă a fost numită 'Regina Junglei'. A reușit să treacă toate probele, care au pus-o la mari încercări, astfel că în final a fost declarată câștigătoare.S-a spus că a primit marele premiu de peste 100.000 de euro, iar toată lumea se întreba ce o să facă eu. Anisia Gafton însă a dezvăluit că remunerația nu ar fi fost atât de mare pe cât s-a spus. Iată cele mai recente declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Încă de când a fost numit ‘Regina Junglei’, toată lumea se întreba care este suma pe care frumoasa actriță o să o primească. S-a spus inițial că i-au intrat în buzunar peste 100.000 de euro, mai concret 130.000 de euro, însă Anisia Gafton spulberă aceste speculații. Aceasta a dat de înțeles că nu a încasat o remunerație atât de consistentă, ci din contră.

Declarațiile Anisiei Gafton nu s-au rezumat însă doar la premiul câștigat. A încercat să facă lumină și să explice că nu a primit sumele uluitoare despre care se vorbește, iar apoi a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a fost numită câștigătoare și a învins 5 bărbați. Ba mai mult, a vorbit chiar și despre relația cu partenerul ei de viață.


Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’:’Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele’

Citește și: Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up. Părinții nu au susținut-o:„Ei știau doar de Stela și Arșinel’

Citește și: Daniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din arest:'Eu m-am dus la nevasta mea din iubire' / Ea a cerut ordin de protecție

Citește și: Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză.Cea mai îndrăzneață apariție


Cum s-a schimbat viața Anisiei Gafton după ce a câștigat ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Anisia Gafton a vorbit mai sincer și mai deschis ca niciodată despre experiența ei de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Fără a ezita, a mărturisit că nu se aștepta ca ea să fie numită câștigătoarea râvnitului show TV. Ajunsă totuși să fie câștigătoare, nu a putut decât să se bucure și să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și care au susținut-o de la bun început.


M-am bucurat foarte mult. Le mulțumesc tuturor oamenilor care m-au votat și care mi-au dat niște mesaje atât de frumoase. Eu, cum eram, mititică, 1 metru 20 și un scuipat, am reușit să răzbat între cinci bărbați și chiar să câștig.

 În viață nu știi cum vin lucrurile spre tine. Uite că nu se știe cine câștigă și cine nu. Pe mine m-au susținut foarte mulți oameni. Chiar și înainte de finală am primit foarte multe mesaje. Pur și simplu oamenii m-au plăcut.‘, a declarat Anisia Gafton pentru Cancan.


Întrebată despre cum i s-a schimbat viața după câștigarea competiției, Anisia Gafton a precizat că schimbările au fost vizibile chiar în viața de cuplu. Dacă până acum se plângea de vreun gândac sau vreo insectă, iubitul ei nu-i mai permite acum acest lucru.

Nu știu dacă este mai intimidat, dar nu pot să mă mai plâng. Aia e problema. La un moment dat a intrat un greiere la mine în casă, am făcut ‘ah!’ și face nu mai ai voie să comentezi. Eu nu am cum să te mai cred, eu cred că tu îl mănânci pe ăsta!’. Chiar așa era!‘, a continuat Anisia Gafton.


Anisia Gafton nu ar fi primit 120.000 de euro cum s-a zis

Anisia Gafton radiază de fericire pentru că a câștigat marele premiu de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’, dar totuși a dat de înțeles că nu ar fi primit sume exorbitante. La început, s-a speculat că suma care ar fi încasat-o a fost de peste 100.000 de euro. Totuși, aceasta susține că remunerația nu a fost una care să-i asigure stilul ei de viață pentru prea mult timp.

Depinde pe ce stil ești. Dacă ești cheltuitor, nici o zi nu îți ajung. Dacă ești necheltuitor, poate îți ajung și doi ani. Eu sunt între, eu sunt la mijloc. Problema mea e mall-ul. Dacă mă duc în mall, s-a terminat. Dacă mă duc într-o vacanță, iarăși nu mai gândesc. Pur și simplu intră altă Anisia în mine, cheltuitoarea. Ideea este să te simți bine cu banii ăia și să faci ce vrei.‘, a declarat Anisia Gafton pentru sursa menționată.


Cu cine păstrează Anisia Gafton legătura după ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Anisia Gafton a precizat că deși a fost numită câștigătoare, nu s-a schimbat nimic în comportamentul ei. În continuare are o relație frumoasă cu cei alături de care a intrat în competiție. Mai mult decât atât, în ciuda comentariilor răutăcioase, continuă să fie prietenoasă cu toată lumea, așa cum a fost mereu.


Eu n-am avut un conflict cu oamenii de acolo, mai am preferații mei, Rux e prietenă cu mine, domnul Cornel, Alex Bogdan, Lidia, Răzvan. Nici cu ceilalți nu am nimic și chiar am fost un om imparțial și probabil de asta nici nu a ieșit nasol la final cu ceilalți. ‘, a concluzionat Anisia Gafton.

Sursă foto: Facebook / Instagram