Cum s-a încheiat procesul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea. Ce daune morale trebuie să plătească cele două

.

Cum s-a încheiat procesul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea. În urmă cu ceva timp, fosta parteneră a lui Florin Pastramă a dat-o în judecată pe brunetă, deranjată fiind de afirmațiile făcute de Brigitte la adresa ei. Aceasta a cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro. Cele două s-au întâlnit de mai multe ori la Tribunal și se pare că procesul a ajuns la final, cel puțin în prima instanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


După ce a fost dată în judecată de Raluca Podea, Brigitte Pastramă a proceda similar și a deschis proces împotriva acesteia. La rândul ei, bruneta a cerut suma de 100.000 de euro drept despăgubiri. Într-un interviu mai vechi, fosta parteneră a lui Florin Pastramă mărturisea că vrea să i se facă dreptate neaparat, întrucât fiul ei a avut mult de suferit. Aceasta susținea că înainte de acest scandal avea o imagine „curată’, însă lucrurile au luat o întorsătură nefericită și nu este mulțumită de acest lucru.


Cum s-a încheiat procesul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea. Acum, se pare că procesul dintre cele două a ajuns la final, deoarece, astăzi, magistrații au luat o decizie. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă:'Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit'

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul


Citește și: Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a făcut o operație estetică prin care și-a tăiat pleoapele:„A durat 25 de minute operația’

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mama și fratele ei, despre moartea artistei:'Nimeni nu poate să dea o explicație logică'

Cum s-a încheiat procesul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea

Astăzi, judecatorii au decis că Raluca Podea, din postura de reclamant, este îndreptățită la daune morale în fața rivalei sale, Brigitte Sfăt. Aceasta din urmă îi datoarează suma de 10.000 de lei, cu titlul de daune morale, potrivit fanatik.ro.


De asemenea, Raluca Podea este nevoită să-i plătească lui Brigitte aceeași sumă, ca urmare a cererii reconvenționale pe care a depus-o bruneta.

„Admite în parte cererea principală. Obligă pârâta (Brigitte Pastramă, n. red.) la plata către reclamantă (Raluca Podea, n. red.) a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge în rest cererea, ca nefondată. Admite în parte cererea reconvenţională.

Obligă reclamanta-pârâtă la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Compensează în tot creanţele reciproc. Compensează cheltuielile de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 07.10.2022′, se arată în minuta instanței.


Raluca Podea: „Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată’

În cadrul unui interviu recent, Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, a mărturisit că își dorește să i se facă dreptate cu orice preț, având în vedere faptul că imaginea ei a avut destul de mult de suferit.


„Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!, a mai spus Raluca Podea, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, aceasta a subliniat că nu o interesează ce se petrece în viața fostului ei logodnic, având în vedere că relația lor este încheiată de ceva timp.

Sursa foto: Facebook