Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Ținuta soției președintelui a atras toate privirile

.

La scurt timp după preluarea mandatului de președinte, Klaus Iohannis a participat alături de soția lui la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a, la Buckingham, în onoarea liderilor politici care participă la Summitul aniversar NATO. Ținuta lui Carmen Iohannis a atras toate privirile. Nu în sens pozitiv…

De-a lungul timpului, ținutele Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, fie că au fost criticate sau lăudate, au ieșit întotdeauna în evidență, și nici outfitul pentru care a optat marți, la recepția dată de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, nu a făcut excepție.


Carmen Iohannis, eclipsată de Melania Trump

Evenimentul a marcat 70 de ani de la înființarea Alianței Nord-Atlantice, iar la recepția găzduită de suverana Marii Britanii au participat zeci de șefi de stat și de guvern. Printre invitații care au impresionat prin ținute nu s-a numărat, din păcate, și Carmen Iohannis, care s-a aflat, alături de soțul ei, aproape tot timpul în proximitatea reginei, dar și a Melaniei și a lui Donald Trump.

Carmen Iohannis a purtat o ținută care nu a primit tocmai aprecierile scontate. Nu de alta, dar rochia cu mâneci scurte și accesoriile asortate, în aceeași nuanță de roz, nu au făcut casă bună cu anvergura și eticheta evenimentului. Iar Prima Doamnă, pe lângă celelalte participante la eveniment, chiar a afișat un look prea relaxat. Nu am putea spune același lucru și despre Melania Trump, cea care a atras, cu adevărat, toate privirile. Admirative, ca de fiecare dată.


Foto: Profimedia