Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ținuta aleasă de Prima Doamnă a stârnit, din nou, controverse

.

Carmen Iohannis a purtat o rochie relativ scurtă, creată de un designer român, în prima zi de școală la Colegiul „Gheorghe Lazăr' din Sibiu. Așa cum era de așteptat, și de această dată, ținuta aleasă de soția președintelui Iohannis a stârnit controverse.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiecare apariție publică a lui Carmen Iohannis este aspru analizată de stiliști și nu de puține ori, alegerile sale vestimentare au fost desființate de experții în modă. Ba rochia era prea scurtă pentru slujba de duminică, ba prea roz, ba prea decoltată sau total nepotrivită contextului respectiv.


Și rochia aleasă de Prima Doamnă pentru prima zi de școală în pandemie a strâns aprecieri, dar și critici. Având un imprimeu cu flori multicolore, unii au apreciat că rochia este mai degrabă potrivită pentru o petrecere câmpenească decât pentru prima zi de școală, mai cu seamă că era purtată de soția președintelui țării. Carmen Iohannis a asortat la rochie o geantă albă, sandale albe și ceas alb – combinație socotită învechită, dar și mască.


Citește și:

Cum a apărut Carmen Iohannis în America, la recepția organizată de Donald Trump. A purtat rochie albastră și pantofi roz

Mai mult, unii au considerat că lungimea rochiei era, de asemenea, nepotrivită, mai ales că în bătaia vântului de ieri dimineață, aceasta a devenit și mai scurtă decât era. Însă, au fost și persoane care au apreciat foarte mult ținuta doamnei Iohannis și au considerat că are o croială și-un imprimeu potrivite primei zile de școală.


„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt’, transmitea Carmen Iohannis înainte de a se duce să-și îmbrățișeze elevii.


Citește și:

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Ținuta soției președintelui a atras toate privirile

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Ziua Marinei, la Constanța. Prima Doamnă a avut o apariție spectaculoasă