Cum s-a filmat Bianca Drăgușanu alături de fetița ei. Ce gafă teribilă!

.

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe adorabile, Sofia Natalia, de care este foarte mândră. Recent însă, blondina a făcut o gafă teribilă… Deși intenția ei era aceea de a-și delecta fanii cu un filmuleț cu micuța, efectul a fost total invers, din cauza unui detaliu pe care Bianca nu l-a observat!

Orice ar face sau nu ar face, Bianca Drăgușanu este în atenția publică, dar acesta este, cu siguranță, un lucru asumat, doar vine la pachet cu celebritatea… Pe scurt, urmăritorii vedetei din mediul online sunt cu ochii pe ea, și au ce vedea. Recent, Bianca și Alex Bodi s-au căsătorit, exact când toată lumea credea că s-au despărțit, iar apoi fericitul cuplu și-a regalat fanii cu poze din luna de miere, care, evident, s-a petrecut în tot felul de locuri exotice.


Mesajul buclucaș

Ieri însă, blondina a difuzat pe contul ei de socializare un filmuleț în care apare alături de micuța ei și a lui Victor Slav, adorabila Sofia Natalia. Scena este extrem de domestică și înduioșătoare… până observi un detaliu care, mai mult ca sigur Biancăi i-a scăpat din vedere.

În timp ce-și piaptănă micuța și-i strânge părul în codițe, nu poți să nu observi că mămica ei poartă un top pe care apare un mesaj… „mobilizator', dar total nepotrivit în contextul respectiv: F**k. Situația e și ilară, și jenantă, noroc că Sofia Natalia nu știe să citească! Oricum, fanii Biancăi au apreciat momentul mamă-fiică și au recompensat filmulețul cu aproape 100.000 de aprecieri. Din fericire, secțiunea de comentarii de pe Instagramul vedetei este închisă…