Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei certurile de cuplu: „Am învățat de la bunica lui să...”

.

Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, certurile din cuplu. De câțiva ani, actrița este căsătorită cu Alin Boroi și sunt părinții lui Carol, un băiețel în vârstă de 3 ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar de atunci trăiesc o frumoasă și intensă poveste de dragoste. Ca în orice cuplu, pe parcursul timpului, cei doi au avut parte și de momente tensionate. Blondina a spus la ce metodă apelează pentru aplanarea conflictelor din cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, certurile din cuplu. Diana Dumitrescu este una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi din țară. A jucat în seriale românești precum „Păcatele Evei’, „Iubire ca în filme’, „Războiul sexelor’, „Aniela’, „Iubire și onoare’, dar și în filme, printre care „Minte-mă frumos’, „Ghinionistul’ și „Faci sau taci’. Pe plan personal, aceasta este o mămică și o soție împlinită. Ca persoană publică, aceasta nu a încercat să contureze imaginea unei familii perfecte, ci a vorbit întotdeauna atât despre plusurile, cât și despre minusurile din viața sa.


Într-un interviu recent, blondina a recunoscut că în viața de cuplu apar și momente tensionate, însă a învățat să le depășească cu ușurință. Iată metoda prin care Diana Dumitrescu rezolvă conflictele din cuplu!

Citește și: Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina:’Mă trezeam noaptea plângând’


Citește și: Ce dietă ține Diana Dumitrescu și câte kilograme vrea să slăbească:Mănânc cam ce vreau’ / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea’

Citește și: Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole:'Oamenii ăștia au cunoscut-o doar în studio'

Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, certurile de cuplu

Actrița a mărturisit că ea și soțul său au personalități care se completează și se echilibrează atunci când traversează perioade dificile. Diana Dumitrescu a primit un sfat de la bunica partenerului său pe care îl pune în practică de fiecare dată când se ivește un conflict.


„Când apar conflicte în familie cel care le aplanează este Alin, el este foarte calm și extrem de realist. Eu sunt mai visătoare. Evident că ne așezăm la masă și discutăm ca doi adulți orice problemă. Mai avem și noi discuțiile care sunt în orice familie.

Amândoi am învățat de la bunica lui Alin să nu ne culcăm niciodată certați. Asta este ceea ce la noi nu se întâmplă, aplanăm orice conflict înainte de a merge la culcare și ne iertăm’, a declarat Diana Dumitrescu, potrivit fanatik.ro.


„Alin are foarte multe calități’

Despre Alin Boroi, Diana Dumitrescu a mărturisit că este un soț și un tată ideal, înzestrat cu calități pe care rar le mai vezi astăzi. Acesta este atent la nevoile familiei sale, dar și ale persoanelor din jurul său, în special ale celor neajutorați.

„Alin are foarte multe calități. Principalele lui calități sunt bunătatea și generozitatea, de care eu m-am îndrăgostit de la început. Întotdeauna îi pune pe cei mai neajutorați pe primul loc.


Acest lucru mie mi se pare o calitate rară în zilele noastre. Este și foarte galant și atent cu mine și un tată extraordinar pentru Carol’, a spus Diana Dumitrescu despre soțul său.

Actrița a vorbit despre rolul de mamă


Diana Dumitrescu s-a descris ca fiind „cea mai permisivă mamă’, mărturisind că îi face toate poftele băiețelului ei. De mult ori, actrița a fost criticată pentru modul în care alege să-și îndeplinească rolul de părinte.

„Carol pentru mine este totul. Cred că sunt cea mai permisivă mamă. Îi fac toate poftele, îi cumpăr tot ce își dorește și îl alint cât pot de mult, deși mi se spune că este greșit. Dar eu îl iubesc și îmi doresc să știe acest lucru în fiecare zi. Dar avem și noi momentele noastre serioase, în care discutăm, îi explicăm lucruri, îl educăm. Cred că educația este cea mai importantă achiziție’ a unui om’, a adăugat aceasta.

Sursă foto: Facebook