Cum a reacționat soțul Ioanei Popescu, după ce bruneta a fost surprinsă în ipostaze intime cu soțul Roxanei Nemeș: „Da, clar că se pupă cu el. O iubăreață”

.

Cum a reacționat soțul Ioanei Popescu, după ce bruneta a fost surprinsă în ipostaze intime cu soțul Roxanei Nemeș? E întrebarea ce a stat pe buzele multora, după ce bruneta, cunoscută și ca „devoratarea de fotbaliști', pare că s-ar fi sărutat, recent, cu afaceristul Călin Hagina. Partenerul fostei jurnaliste a făcut primele declarații. Iată ce a avut de spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Soțul Ioanei Popescu a reacționat public, după ce bruneta a fost surprinsă în ipostaze intime cu soțul Roxanei Nemeș. Acum câteva zile, Cancan a postat mai multe imagini controversate cu cei doi, în timp ce bărbatul se afla în apartamentul fostei jurnaliste. La un moment, pare că aceștia s-au și sărutat, pe balcon. Dacă Roxana Nemeș nu a declarat nimic până acum, ei bine, soțul „devoratarei de fotbaliști’ a rupt tăcerea!

Ion Lőrinczi, soțul Ioanei Popescu, a decis să vorbească public, după vederea imaginilor în care bruneta apare în ipostaze controversate alături de soțul Roxanei Nemeș. Bărbatul în vârstă de 55 de ani e stabilit în România și e un fost jucător de fotbal american la Bucharest Rebels. Acesta a povestit că-l cunoaște pe Călin Hagima de mai demult, atunci când afaceristul a venit să vadă o proprietate a fostei jurnaliste, în vederea închirierii sau chiar a achiziționării acesteia.


Citește și: Soțul Roxanei Nemeș și Ioana Popescu, primele declarații după ce au fost surprinși în ipostaze intime:„Dacă un pupic înseamnă înșelat…’

Citește și: Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit:'Am crezut că o să plâng, dar…'

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a născut.Prima imagine de la maternitate: „Sunt…’

Citește și: Theo Rose a împlinit 25 de ani. Unde a plecat artista împreună cu iubitul ei, Anghel Damian:'Mă petrec la dublu'


Cum a reacționat soțul Ioanei Popescu, după ce bruneta a fost surprinsă în ipostaze intime cu soțul Roxanei Nemeș

Ion Lőrinczi, soțul Ioanei Popescu, spune, la fel ca bruneta, că soțul Roxanei Nemeș este văr cu fosta jurnalistă. Bărbatul a povestit cum a ajuns să-l cunoască pe Călin Hagima.

„În primul rând eu îl cunosc pe acest văr al ei de vreun an. M-a chemat Ioana, când ea era în discuții cu vărul ei, să cumpere sau să închirieze câteva proprietăți vechi de-ale ei. Uite, chiar în primăvară anului ăsta, soția mea se gândea să facă, totuși, ceva cu una dintre vilele ei, cea de pe Bulevardul Basarabia, și atunci l-am cunoscut și eu’, a susținut Ion Lőrinczi, soțul Ioanei Popescu, pentru Fanatik.


Ion Lőrinczi susține că-l cunoaște personal pe Călin Hagima

Soțul Ioanei Popescu a mai susținut că afaceristul Călin Hagima vrea să închirieze vila brunetei pentru filmările unei producții cinematografice. Pe deasupra, pe site-ul Imdb.com sunt precizate și producțiile în care a fost implicat și soțul Roxanei Nemeș.

Conform informațiilor obținute de sursa citată, soțul Roxanei Nemeș e implicat într-o companie cu vechime, deschisă în anul 2005, numită Mondotrans International Import-Export. Firma lui Călin Hagima are ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. În total, are doi angajați. De când el și artista s-au căsătorit, afacerea i-ar fi adus bani frumoși milionarului.


„Vila, fiind oarecum în paragină, după ce mama Ioanei – aflată la azil – nu s-a mai putut ocupa, practic se pierd bani. Așa că soția mea, Ioana, a vrut să o închirieze pentru producțiile, filmele unde el colaborează. Și la văru său era cel mai ok.

Mai ales că el colaborează cu Hollywood-ul pe partea de producție cu terenuri, case, cu Tim Burton, care va scoate acum o chestie, despre continuarea poveștii din Familia Adams. El a vrut să o ajute, să dea mai departe casele ei. Are vreo trei case Ioana’, a adăugat soțul Ioanei Popescu.


„Așa e Popeasca mea… o iubăreață’

În ceea ce privește ipostazele în care soția lui, Ioana Popescu, și Călin Hagima s-ar fi sărutat pe balconul apartementului ei, Ion Lőrinczi susține, mai în glumă, mai în serios, că o cunoaște pe brunetă drept o fire „iubăreață’.

„Cât despre partea cu balconul apartamentului Ioanei din Berceni, păi, da clar că se pupă cu el. Așa e Popeasca mea o iubăreață, așa o pupă și pe mama mea, și pe pisica noastră, pe Pisilinia, sau pe niște prietene de-ale ei. Ea e toată o inimă!’, a conchis Ion Lőrinczi.


Reacția Ioanei Popescu, după imaginile cu ea și Călin Hagima

În urma apariției imaginilor controversate cu ea și Călin Hagima, Ioana Popescu a fost contactată de Cancan.ro. Aceasta a susținut că soțul Roxanei Nemeș e un simplu văr, deși ipostazele cu cei doi nu prea trădează o relație între verișori…


„Ce aveți, mă, ați luat-o razna? Ce bărbat a fost la mine? Aveți poze cu noi pe balcon? Aaaa….e un văr de-a meu. A venit la o vorbă, a spus Ioana Popescu pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video