Cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că el și Meghan vor avea băiat

Vestea că Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți la primăvară a exaltat pe toată lumea, fiecare dându-și cu părerea în privința sexului copilului, a culorii pielii sale sau a zodiei… Iată cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că el și Meghan vor avea băiat.

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți la primăvară.

Meghan Markle și Prințul Harry nu și-au ascuns niciodată dorința de a-și mări familia, iar vestea că acest lucru se va întâmpla la primăvară i-a extaziat pe toți iubitorii monarhiei britanice… Și nu numai pe ei! La casele de pariuri au început deja speculațiile – se pariază sume importante pe numele copilului, pe sexul lui și în mod sigur și pe data nașterii, așadar interesul față de viitorul bebeluș regal este și unul de natură… pecuniară. Evident, Ducii de Sussex nu au dezvăluit și nici nu vor dezvălui, până în ziua nașterii sale, sexul bebelușului.

Prevăd că va fi băiat'

Pe parcursul opririi lor în Fiji, la începutul acestei săptămâni, Harry a părut foarte fericit atunci când un student l-a felicitat pentru veștile privind bebelușul. Prevăd că va fi băiat, i-a spus tânărul lui Harry. Ducele de Sussex i-a replicat imediat: „Toată lumea prevede că va fi fată'. De altfel, Prințul Harry nu și-a ascuns încă de la început preferințele în privința sexului copilului, reușind să surprindă multă lume…

Cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că el și Meghan vor avea băiat

Cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că el și Meghan vor avea băiat

Prințul Harry își dorește o mini-Meghan

Deocamdată nu se știe dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor avea băiat sau fată și, cu siguranță, la fel ca în cazul celor trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, nici nu se va afla până ce micuțul sau micuța se va naște, dar, totuși, Prințul Harry și-a exprimat preferințele, făcându-i pe toți să se întrebe dacă nu cumva știe deja ceva, acesta fiind cel mai simplu mod de a le sugera ce sex are copilul lui Meghan Markle… Aflați în Sydney, la Invictus Games, pe 21 octombrie, Prințul Harry a fost abordat de cineva din public, care i-a strigat: „Sper că e fetiță!' Harry a făcut o scurtă pauză, după care s-a întors spre cel care a vorbit și i-a replicat scurt: „Și eu!'. Pe scurt, Harry își dorește o mini-Meghan, dar este foarte posibil, dacă va fi fetiță, să fie, de fapt, o… mini-Harry, doar fetele seamănă cu tații, nu-i așa?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton