Cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase, după ce au aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează: „Îmi pare rău”

 Ifrim Georgiana
.

Cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase, după ce au aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. La mai puțin de un an de la căsătoria civilă, miliardarul și sportiva ar fi decis să divorțeze. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii sportivei, dar și pe apropiații cuplului. Iată cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase când au aflat despre separarea celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase, după ce au aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie, scrie Prosport. Decizia ar fi fost luată de comun acord, iar separarea la notariat se va produce, cel mai probabil, mai notează aceeași sursă. În ceea ce privește motivul despărțirii, se pare că între cei doi s-ar fi produs o ruptură, cauzată de cariera sportivă a tenismenei. Recent, Ioana Năstase și soțul ei au oferit primele declarații despre divorțul dintre Simona Halep și afacerist.

nastase-1nastase-1

Cei doi s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, pe 15 septembrie 2021, iar în luna noiembrie a acestui an ar fi urmat nunta și cununia religioasă.

Citește și: Ce pantofi trebuie să poarte Simona Halep în ziua nunții cu Toni Iuruc.Mihai Albu îi dă sfaturi prețioase: „Trebuie să…”

Citește și: Ce dietă ține Simona Halep pentru a se menține în formă:”Mănânc tot ce îmi place, dar…”

Citește și: Cum se înțelege Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la Cheie', cu soțul pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale:„Lucrurile nu au fost așa simple cum par'

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. George va fi supus unei operații:„Are niște probleme'

Cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase, după ce au aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează

Ioana și Ilie Năstase au fost prezenți la nunta afaceristului și a sportivei. Întrebată despre divorțul acestora, bruneta a susținut că nu a știut nimic despre decizia celor doi, însă regretă faptul că lucrurile au ajuns aici.

„Nu știu nimic, acum aflu de la tine. Îmi pare rău', a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

În același timp, Ilie Năstase a avut o reacție mai acidă cu privire la acest subiect. Fostul tenismen a susținut că nu știe nimic legat de divorțul Simonei Halep și nu este în măsură să-și dea cu părerea.

„Lăsați-mă în pace! Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre acest subiect. Nu știu nimic', a declarat, în exclusivitate, Ilie Năstase, pentru CANCAN.RO.

Simona Halep și Toni Iuruc urmau să facă nunta

Pe 13 noiembrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc urmau să facă nunta și cununia religioasă. Evenimentul ar fi trebuit să se țină la la Cazinoul din Sinaia. Se pare că, în total, ar fi fost trimise deja invitații peste 300 de persoane. Data ar fi fost aleasă special la finalul sezonului competițional.

De asemenea, ar fi fost stabiliți deja și nașii. E vorba despre Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, soția lui. Aceștia au afaceri în mai multe domenii.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă’, a declarat Simonaîn urmă cu ceva timp, potrivit Prosport.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton