Nici pentru Daniel Pavel nu este ușor să prezinte Survivor. Cum l-au afectat filmările și ce spune despre marele câștigător: „Câteva intervenții medicale...” / EXCLUSIV

.

Un intelectual rasat și, în egală măsură, un sportiv desăvârșit, un dependent de adrenalină, Daniel Pavel este genul de bărbat pe care orice femeie și l-ar dori alături… Doar că e luat! Așa că a trebuit să-l chestionăm pe larg în această privință. Și dacă numele lui tot e pe cale să devină marcă înregistrată, l-am rugat pe „domnu Dan, cum îi spun concurenții de la „Survivor (PRO TV) și cum, de altfel, îl știe o țară întreagă, să ne istorisească totul din perspectiva prezentatorului imparțial. Iată cum și-a pus Survivor 2023 amprenta asupra lui Daniel Pavel și ce spune despre marele câștigător!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Bună, Daniel! Te regăsim la fel de ocupat și de activ, proiectul „Survivor România 2023 fiind în plină desfășurare. Deși formatul a rămas relativ același, există totuși unele schimbări de la un sezon la altul… Ce vezi tu diferit, cu ce se deosebește față de anii anteriori?

Bine v-am regăsit, dragii mei! Formatul „Survivor rămâne constant, așa este, și are la bază o grupare de oameni curajoși, dispuși să lase în urmă confortul și să treacă prin cea mai mare provocare a vieții lor, trăind pe o insulă alături de oameni total necunoscuți și luptând contra unui trib advers. Totul până la un punct, în care lupta trece pe cont propriu.


Noi am promis încă din decembrie că vom aduce cel mai puternic sezon de până la acest moment și că toți concurenții vor trebui să lupte până la capăt pentru a câștiga premiul de 100.000 de euro. Așa că da, este un sezon diferit: s-au confruntat cu Exilul din ziua 1, au descoperit ce înseamnă eliminarea direct pe terenul de joc, au văzut accidentări din prima zi, au înțeles că totul se poate schimba când se așteaptă mai puțin și din două triburi să devină unul singur. Despre asta este vorba la „Survivor România: să fii pregătit pentru orice!


Citește și: Ce rezultate a obținut fiul lui Daniel Pavel la Bac-ul de specialități, în Viena, și ce facultate va urma: „Faptul că nu pot să-i însoțesc acolo e una dintre cele mai mari dureri de-ale mele’ / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, primele declarații despre căsătoria cu iubita lui, Ana Maria Pop. Ce spune prezentatorul Survivor despre al doilea copil: „Aproape 3…’ / EXCLUSIV


Citește și: Vica Blochina și-a făcut operație de micșorare a stomacului: „Eu nu sunt obeză, am 15 kilograme în plus'

Citește și: Cum arată casa Mihaelei Rădulescu din Monaco: „Gătesc, îmi fac singură piața și curățenia'

Cum și-a pus Survivor 2023 amprenta asupra lui Daniel Pavel și ce spune despre marele câștigător

Ce impact au avut asupra ta aceste schimbări? A fost o provocare faptul că a trebuit să te adaptezi constant? Ți-a fost greu?

Este normal ca acest show să-mi aducă și mie provocări, nu doar concurenților, altfel poate nu aș resimți la fel de puternic miza de zi cu zi. Dar eu mă hrănesc cu aceste lucruri, sunt un aventurier, un pasionat după necunoscut și după dorința de a afla cât mai multe, așa că această energie vreau să le-o aduc și concurenților, de fiecare dată când le spun despre o nouă provocare. Nimic nu este greu când ai alături oamenii potriviți și echipa care să creadă alături de tine în scopul final. Iar noi asta facem, livrăm de trei ori pe săptămână o emisiune în care toți credem.


Deși prezența ta e impecabilă în fiecare ediție, știm că în spatele ei se ascund și perioade mai dificile, încărcate, fără somn… Cum reușești să-ți găsești energia necesară și, mai mult, să-i molipsești și pe alții cu ea?

Mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! Chiar din astfel de mesaje îmi găsesc energia, să știți. Din unele primite de la colegii de breaslă, din cele pe care oamenii mi le transmit pe conturile mele, iar lor vreau să le mulțumesc în fiecare clipă. Am depășit 200.000 de urmăritori pe Instagram, iar din acest sezon, cu ajutorul Anei, ne regăsim și pe Facebook, și pe TikTok. Poate mulți nu-și dau seama când își iau două minute să-mi scrie ceva, dar, după o zi lungă de filmări, îmi regăsesc ușor zâmbetul când le văd.


Tot din acest sezon, am început să fac mai multe live-uri în serile de show pe contul meu de Instagram sau pe cel al emisiunii. Ce vibrație incredibilă! Nu o să uit că la primul live, în 3 minute, ne-am adunat peste 3000 mii de oameni. Senzațional! Cum să nu fii plin de energie și să vrei să o dai tuturor din jurul tău? În plus, mă hrănesc cu iubire! Iubirea față de Ana, față de fiul meu, Antoniu, de familia mea, tata, fratele și sora, iubirea care-mi umple sufletul zi de zi.


„Câteva intervenții medicale m-au ținut departe de sport’

„Survivor și-a pus amprenta asupra ta și în sezoanele precedente, când povesteai că ai slăbit mult… La fel s-a întâmplat și acum?

Da, începutul de sezon m-a găsit cu câteva kilograme în plus față de cum sunt eu obișnuit pentru că veneam după o perioadă de relaxare, dar și de câteva intervenții medicale care m-au ținut departe de sport. Odată ajuns aici, după ce am început filmările și programul meu s-a stabilizat cumva, am reintrodus rapid alergarea de dimineață, mersul la sală de câte ori puteam… și gata! Iar am slăbit! (zâmbește)


Ai avut câțiva invitați speciali, patru concurenți din sezoanele trecute. Alex Delea, Zanni, Oana Ciocan și Elena Chiriac s-au întors în Republica Domicană. Chiar dacă nu în postura de participanți, tot au intrat pe traseu. Te-ai bucurat să-i revezi?

Cred că bucurie e un cuvânt mic! Zanni, câștigătorul de acum doi ani, Delea, de anul trecut, cele două fete care au scris istorie în 2022 când au rămas singurele din triburile lor… incredibil să îi revăd alături de noi, să le strig numele, să le aud motivația! Mi-am luat și eu din vibe-ul lor și nu vă ascund asta. Că ne-au adus tuturor încă o doză de entuziasm atât de bun la mijloc de sezon.


Daniel Pavel, impresii despre show-ul oferit de Antonia și Alex Velea la Survivor 2023

Cum ți s-au părut acum cei patru? Au rămas la fel de determinați, de ambițioși pe traseu sau se cunoaște că și-au mai ieșit din ritm?

Ambiția lor se vede din modul în care pășesc, în care privesc în jurul lor, nici nu se pune problema să se fi pierdut. Clar, nu mai aveau ritmul din etapele finale, dar au compensat tocmai prin dorința de a le arăta concurenților din acest sezon ce șansă au să fie aici. Iar asta nu putea face nimeni mai bine decât cei patru. Această determinare despre care spuneai și tu cred că a putut fi ușor observată și din discuțiile pe care le-au avut în interiorul triburilor. Au arătat, prin ceea ce le spuneau, cât de mult s-au bucurat ei să revină în locul care le-a fost casă jumătate de an și cât de mult i-a schimbat pe ei ca oameni această experiență

Altă surpriză a fost cea venită din partea Antoniei și a lui Alex Velea. V-au vizitat în junglă pentru a vă distra cu un concert senzațional. Descrie-ne tu atmosfera…

Aș vrea să încep prin a spune cât apreciez efortul logistic făcut de cei doi super artiști care au venit până în Republica Dominicană, alături de alți doi dansatori. Au oferit concurenților nu doar bucurie, ci și o stare de spirit incredibilă. Este clar că Alex este un adevărat „party starter, iar Antonia, o adevărată „dancing R&B queen. A fost o alchimie unică și sunt recunoscător pentru ocazia de a-i vedea alături de noi. Clar, orice vizită din țară ne aduce o super atmosferă aici și chiar și pentru câteva ore am primit o frumoasă aromă românească pe meleaguri dominicane.

Ce crede Daniel Pavel despre câștigătorul Survivor

În încheiere, aș vrea să aflu ce calități ar trebui să aibă, din punctul tău de vedere, un adevărat câștigător „Survivor… Crezi că ai face față unui astfel de concurs?

Un câștigător are de toate: forță psihică să se adapteze tuturor condițiilor de aici, să conviețuiască cu oameni care au caractere atât de diferite, să ducă dorul de casă și să-și păstreze zâmbetul pe față, dar și forță fizică să treacă peste toate probele. În plus, trebuie să știe să ajungă și la cei de acasă, pentru că, în final, ei sunt cei care au decizia și aleg cine va câștiga sezonul.

Eu aș avea un mare avantaj: am văzut deja cum este aici, am testat multe probe, deci pot spune că am simțit o mare parte din ce înseamnă o astfel de competiție! (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook