Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu: „Nu suntem oamenii care să trăiască...” / EXCLUSIV

.

Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Fericirea se vede pe chipul Andreei Marin și, fără doar și poate, este motorul care o ajută să fie creativă și eficientă pe plan profesional. De aceea, am provocat-o la o discuție despre pasiuni, libertate și limite, și nu în ultimul rând despre viața alături de sufletul ei pereche, Adrian Brîncoveanu, și Violeta, fiica ei, o adolescentă superbă care își face mama foarte mândră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cum au fost ultimii 5 ani din viața ta alături de Adrian? Relația a trecut proba timpului.

Cu de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație:„Povestea noastră…’ / EXCLUSIV


Citește și: Andreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet:Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani’ / EXCLUSIV

Citește și: Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților.Și-au pierdut mama într-un accident stupid și tatăl din cauza unor probleme grave de sănătate

Citește și: CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania:'Am proiecte'

Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu


Ce calități apreciezi la partenerul tău de viață? Pentru ca o relație să reziste în timp, fiecare partener trebuie să lase de la el. Tu la ce ai renunțat, de exemplu? Dar Adrian?

Omenia. Dăruirea. Bunul-simț. Valorile comune. Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat.

După 5 ani de când tu și Adrian sunteți împreună, cum percepi diferența de vârstă dintre voi? Te-au deranjat comentariile legate de faptul că ai un iubit mai tânăr?


Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur.

Călătoriți în fiecare vară în Italia. Acolo sărbătoriți momentele importante legate de povestea voastră de iubire? Acolo a fost prima vacanță a voastră de cuplu?

Da, și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.


Ce hobby-uri comune au

Aveți hobby-uri, pasiuni comune? Ne poți da exemple?

Da. Călătoria, credința care ne leagă de Divinitate și între noi, pasiunea pentru designul de interior, pentru animale, pentru viața sănătoasă… Și multe altele.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Mihaela Nazarie, Instagram, VIVA!